2777
2789
عنوان

ی سوال....

218 بازدید | 17 پست

کاربر اقام

فرض کنید با یکی ارتباط ندارین و ریز اختلافاتی باهم 

داشتین حالا ی حرکت مالی خوبی انجام دادین و قصد دارید مهمونی بگیرید و ب اون ادم خاص تماس میگیرین تا تو جشن شماهم شرکت کنه...بین خودمون بمونه ی پز زیر پوستی ام میخای بدی...

طرف تلفنو برداشته و تند و زننده دعوتتو پس خوند...و حتی اجازه نداد توضیحاتی بدی...

زود قطع کرد...ب مهمونیمم نمیاد...شما جاش بودین چه واکنشی داشتین؟؟؟؟

دور این آدم رو یه خط قرمز پررنگ میکشیدم 

گویا اوشون هم متوجه شدن که قراره تو مهمونیتون حرص بخورن که پیش پیش خاموش کردن شعله های انتقام رو 😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دوتا قل چاماق می امدم گند میزدم به مهمونیت

افرین...😂😂😂ولی اب پاکیو ریخت و گف نمیام..من نیستم...و خیلی تند و سریع پشت هم گف و بلافاصله قطع کرد..

فکر میکنی زرنگه یا حسوده؟

صد در صد حسادت و کینه ای هست این آدم 

به نظرم پیش و نگیرید هر چه از این طور آدما دور باشید به نفع خودتونه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من بودم اهمیت نمیدادم و خب نمیاد که نمیاد حالا هرچقدم واسم مهم باشع

درسته..ولی یکم ناراحت نمیشدی؟؟؟ بهرحال از خودم گدشتم و با وجود اختلافات بهش زنگ زدم

با دوتا قل چاماق می امدم گند میزدم به مهمونیت

قشنگگگ با دید مردانه به قضیه نگاه کردیدا آفرین 

کدوم کار دعوت یا اختلافات قبلتون ؟؟ 

اینکه دعوتش کردم و میحام سور بدم قطعا فهمیده پشت این مهمونی ی فخرفروشی هس اینطور جواب داده البته هم عصبیم از دستش هم بهش حق میدم ک نخاد بیاد و عذاب وجدان دارم