avaghazal مدیر استارتر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 910 عنوان پلوپز دیجیتالی 128 بازدید | 4 پست سلام پلوپز گاسونیک ۸۶۸خریدم میخوام خورش بپزم بلد نیستم.دفتر چه هم نداره.گزینه هاشو توی نت پیدا نمیکنم دوسهتاش هست مثلاً نوشته پخت سریع؛خب یعنی چی پخت سری؛اصلا توضیحی پیدا نمیکنم.از روی دکمه ها کسی بلده بگه خورشت چطور بپزم 1402/11/21 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25985 کدوم از این گزینه ها تایمش بیشتره؟ ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25985 نمیدونم😅 مارک زودپز برقی من کنوود دونه دونه بزن ببین کدوم تایمر بیشتره برای من ابگوشتش ۴۰ دقیقه ست خورش میذارم رو اون تایمر البته دوتا ۴۰ دقیقه میذارم 😅 تایمر تنظیم دستی داره من بلد نیستم ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر
avaghazal مدیر استارتر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 910 مارک زودپز برقی من کنوود دونه دونه بزن ببین کدوم تایمر بیشتره برای من ابگوشتش ۴۰ دقیقه ... باور نمیکنی از ساعت ۱۰نشستم نگاش میکنم.اصلا روشن نکردم فقط گزینه هاشو توی نت سرچ کردم پیدا نکردم کلافه شدم رو گاز غذا پختم