2777
2789

سلام. خوبین؟ میخوام بدونم شما اگه بدونید جایی سوسیس و کالباس کیفیت خوب داشته باشه ازش خرید میکنید. چند بار در ماه. میخوام بدونم اگه اینکار شروع کنم با کیفیت آیا به نظرتون بازار کار داره؟ بعد به غیر از سوسیس چیزهای مثل فلافل و ناگت هم خرید میکنی؟ 

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتاشون خیلی بالاتره ولی امتحانش میکنم بهتر از اون کارخونه ایاس 

ولی نمیتونی ب مغازه ها بفروشی 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

عزیزم ازخونگی نمیخرم یه بارخریدم داخل یه گوله مو بود🤮وقتی بهش گفتم بلاکمم کرد بیشتراز محصولات کارخونه ایی استفاده میکنم میدونم مضره ولی تاخودم یادبگیرم بهتره

جانان دربند توام😍
اره من خیلی زیاد میخرم  همه چی

مثلا چند بار در ماه؟ بعد من میخوام مثلا جوری کار کنم اول هفته سفارش بگیرم که محصول تازه آخر هفته تحویل بدم. نمیخوام زیاد درست کنم یخچالی باشه بدم دست مشتری. اینجوری بهتره یا یخچالی درست کنم مشتری هر روزی بخواد باشه. مشتری صبر میکنه برای زمان بندیش

چرا که نه 

اوایل برو تو ادارات و مغازه ها بفروش با اینکار بازاریابی کن 

پیج بزن طرز تهیه اش رو نشون بده

دوست من شیرینی پزی انجام میداد خدا شاهده الان ماه به ماه باید تو نوبت بمونی تا برات اماده کنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

سوسیس رو هرکسی نمیخره

ولی اگر بتونی با مدیر یه مدرسه هماهنگ کنی سوسیس خونگی یا فلافل خونه گی درست کنی خودت بوفه بزنی تو مدرسه یا به بوفه بفروشی اونام به بچه ها..بیشتر مدرسه های دبیرستان استقبال میکنن..

من خودم سوسیس کالباس رو خودم تو خونه درست میکنم.. صرف که نداره..گرون در میاد.. وقتی سوسیس کارخونه ای ارزون تره کمتر کسی به خونگی پول میده..مگر بالاشهری ها..که باید مغازه داشته باشی..

یا بری با مغازه هایی که سوسیس خونگی درست میکنن هماهنگ شی به اونا بدی برات بفروشن ..

یا اینایی که غذاهای خونگی میفروشن چون مشتری لازم رو دارن تو منو سوسیس خونگی هم بزارن هرکس خواست به تو سفارش بدن و کمی جلو بیوفتی از صفر شروع کردن و مشتری جمع کردن خیلی زمان میبره..

چرا که نه  اوایل برو تو ادارات و مغازه ها بفروش با اینکار بازاریابی کن  پیج بزن طرز تهیه ...

تو مغازه ها به راحتی نمیتونن بفروشن.. چون بهداشت میاد گیر میده و پلمپ میکنه.. اونام دنبال دردسر نیستن..

مگر به این دست فروش ها که جگر و.. میفروشن هماهنگ شه سوسیس خونگی هم تو منو بزاره کنار کباب.. یا این دوره گردهایی که با وانت صبحانه و عصرانه میفروشن..

یا اگر شوهر خودش میتونه اسی درست کنه شوهرش صبحانا و عصرانه خونگی بفروشه..

البته تو ساعات اداری از طرف شهرداری میان بساط رو جمع میکنن..یا قبل ۸صبح باید بره و تا شروع ساعت اداری بفروشه و جمع کنه..از اون طرف هم موقع غروب عصرونه و شام ساندویچی بفروشه براش

نهههه سوسیس خودش چیه که خونگیش چی باشه  نکنیییی

تفاوت مزه که بماند که چقدر بهتره چون گوشت تازه و باکیفیت استفاده میشه اما چون مواد نگهدارنده نداره موندگاریش کمه