2777
2789

من هیچ وقت فرق سادات و آدم معمولی رو متوجه نشدم 

همه ما مگه تو یه رده نیستیم؟

پس چرا انقدر اختلافه بین این دوتا 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ وقت فرق سادات و آدم معمولی رو متوجه نشدم  همه ما مگه تو یه رده نیستیم؟ پس چرا انقدر اخ ...

اصل ایمان و تقوا هست و اختلاف نداریم اما بالاخره سادات از نسل پاکی نسبت به ما افراد عادی هستند

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
چه اختلافی؟

این که جدا میکنن مثلا سید و غیر سید 

بعضیا خیلی اعتقاد دارن 

مثلا شنیدم میگن سید برامون دعا کنه یعنی آدن عادی دعا نکنه؟

من حس میکنم اصلا اون چیزی نیست که تو ذهن ما جا افتاده 

دینمون خیلی عاقلانه تر و قشنگ تر از این چیزاست که ضمن یه سید پشت اسم بخواد یکی بهتر باشه 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
اصل ایمان و تقوا هست و اختلاف نداریم اما بالاخره سادات از نسل پاکی نسبت به ما افراد عادی هستند

خب ما ام همه از یه نسلیم فرقی نیست 

من هیچ وقت فرق سادات و آدم معمولی رو متوجه نشدم  همه ما مگه تو یه رده نیستیم؟ پس چرا انقدر اخ ...

وقتی که اعراب ایرانی ها رو میکشتن کشته های خودشون رو براشون مقبره درست میکردن و میگفتن باید بهشون احترام بزارید سادات  وسید هم میگن از نوادگان امامان هستن فکر کنم امامان مسلمان هم  مثل عمر مسئول جنگ ایران بود اول سربازان ایرانی رو اعدام کردن بعد همه کتابای گذشتگان مارو اتیش زدن چونک معتقد بودن وقتی قران هست دیگه کتابی لازم نیست  بعد زنان ایرانی رو تا جایی که تونستن به عراق و عربستان میفرستادن زن امام حسین هم ایرانی بود که برده شده بود اگر همین ادما برگردن به اون موقع ها گریشون میگیره ولی الان فقط یه اسم مونده بدون اطلاع تکرارش میکنن((( همین عرب ها تو همین هفته میلیون فحش به ما ایرانی ها دادن تو فضای مجازی حتی تو ورزشگاه هم مهدی طارمی باهاشون درگیر شد که بیست نفری ریختن روش!  امید وارم یه روزی مردم ما بیدار بشن (

🙃🙃🌱

نسل ماها  هم پاکه . فرقش اینه اونا چون اولاد پیغمبر (ص)

ما بهشون احترام میذاریم .البته خود ائمه ی معصومین( ع) کسی بهتر و بالاترشون نیست.

البته سید ها خوب و بد دارند.

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

جانم عزیزم

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
نسل ماها  هم پاکه . فرقش اینه اونا چون اولاد پیغمبر (ص) ما بهشون احترام میذاریم  البته خ ...

بله بله دقیقا منظورم این هست که اولاد پیغمبر هستند با ما متفاوت !

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

سادات میشه نسل پدر پیامبر محمد بن عبدالله اینو توی عربستان هم نمیتونی پیدا کنی میخوای تو نی نی سایت ایران پیداش کنی؟ چرا اینقدر به عقلتون پشت کردید😭

🙃🙃🌱
وقتی که اعراب ایرانی ها رو میکشتن کشته های خودشون رو براشون مقبره درست میکردن و میگفتن باید بهشون اح ...

من الان نمیخوام تعلیق بشم واقعا 

ولی من کلا با این کلمه مخالفم 

یکی از اقوام نزدیک ما سیده 

هزار جور گناه انجام میده بعد به بهانه اینکه ما از جد امام حسینیم پارچه میکشه رو همه چیز 

منم نظرم اینکه همه آدما تو یک رده ان و تنها چیزی که متمایزشون میکنه انسانیته 

اینکه واقعا انسان باشن

سادات میشه نسل پدر پیامبر محمد بن عبدالله اینو توی عربستان هم نمیتونی پیدا کنی میخوای تو نی نی سایت ...

تو ایران سید نداریم ؟😐😐😐😐

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

نسل ماها  هم پاکه . فرقش اینه اونا چون اولاد پیغمبر (ص) ما بهشون احترام میذاریم .البته خود ائم ...

فرقی نداره

اگه حضرت محمد پیامبرمونه 

پیامبر همه است 

سید و غیر سید نداره 

اگه رسالت داشته 

به همه انسان ها رسالت داشته 

نه فقط سیدا 

من از این نگاه های تبعیضی خوشم نمیاد 

خیل ام تو دوران کودکی صدمه خوردم بابتش