2789
عنوان

مهریه طلاق

158 بازدید | 14 پست

بچه ها ابجیم میخواد طلاق بگیره

عقد هستن و شش ماهه

رابطه داشتن 

مادرشوهر اذیت می‌کنه و شوهرشم طرف نادرشاه

میخواد درخواست طلاق بده اما بابام میگه اگه ما درخواست بدیم دیگه مهریه نمی‌دن 

شرایطش چجوریه کسی میدونه

میدن ولی قسط بندی میکنن 

درهرصورت قسط بندیه چه خواهرت درخواست بده چه شوهرش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر زن درخواست بده باید مقداری از مهریه رو کم کنه.. بعدم سالیانه میشه و اگر اون مرد بیاد و مهریه بده.. کلا بد بدو زیاد داره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

اگر رابطه ی کامل داشته باشن مهریه ی کامل بهش تعلق میگیره .والانصف مهریه..به اینم ربطی نداره که شما درخواست طلاق بدین یا همسرش....

ولی امروزه به خاطر گروهی سکه معمولا یه چیزی توافق میکنن و جدا میشن ،میشه قسطیشم کرد....

ولی اونم گناه داره هیچکس نمیخاد زندگیش از هم بپاشه اگر امکان داره با گذاشتن شرط و شروط طلاق نگیرن

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
طلاق در هر شرایطی ربطی به مهریه نداره اگر خواهرت دختر باشه و مهریه اش رو بخواد مرد نده زندان هم دار ...

کیفری نیست با وثیقه ازاد میشه. تا بده. بعدم مردی که بخواد از زیرش دربره دیگه دست کسی بهش نمیرسه. 

کیفری نیست با وثیقه ازاد میشه. تا بده. بعدم مردی که بخواد از زیرش دربره دیگه دست کسی بهش نمیرسه.&nbs ...

مهم رهایی خود آدمه قبل اینکه خودش رو بیتر بدبخت کنه گاهی آدم ضرر مالی رو میده ...

مهم رهایی خود آدمه قبل اینکه خودش رو بیتر بدبخت کنه گاهی آدم ضرر مالی رو میده ...

داداش من عقد کرد بعد زنه رفت حکم جلب گرفت یشب رفت فردا سند گذاشتیم امد بیرون مقداری بهش داد.. الانم داداشتم رفته خودش درخواست طلاق داده. والا شر بعضیا کم بشه مال بازم بدست میاد.