2777
2789
عنوان

سونوی ntکمککککککککککک

99 بازدید | 7 پست

سلام من زمان سونویntو ازمایشات افتاده هفته اخر اسفند. تا جوابش بیاد و اگه خدای نکرده نیاز ب ازمایشات بیشتر باشه تعطیلات عیده. تکلیف من چیه؟ کیا شرایطشون مثل من بوده

همون بهتر که تعطیله  

خیلی وقتا ان تی خطا داره   یعنی بچه سالمه اشتباه میزنن ریسک فلان بیماری رو داره 

و چقدر بچه های سالم که بخاطر این غربالگری  الکی از بین رفتن 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نداره، نگران نباش همون روز که بری ان‌تی جوابشو میده بهت، اگه خوب باشه که هیچی، اگه خدایی نکرده گفت ریسکش بالاس همونجا از سونوگرافی اومدی بیرون برو یه آزمایش سلفری بده(البته اگه هزینه‌ش برات مهم نیست، من هفته پیش دادم پنج و دویست شد)، جواب سلفری هم دو هفته طول میکشه که دقیقاً بعد عید میری جوابو میگیری

زیباترین حرفت را بگو💚
مشکلی نداره، نگران نباش همون روز که بری ان‌تی جوابشو میده بهت، اگه خوب باشه که هیچی، اگه خدایی نکرده ...

برای سلفری باید دکتر بنویسه؟ نه هزینش مهم نیست حتما میدم... 

دکترم برام سونو و ازمایش خون نوشته. سونو رو که دادم و رفتم ازمایش خون هم دادم. بگم جداگونه سلفریم میخوام؟ 

برای سلفری باید دکتر بنویسه؟ نه هزینش مهم نیست حتما میدم...  دکترم برام سونو و ازمایش خون نوشت ...

من چون سنم بالای ۳۵ بود به پیشنهاد خودم دکتر برام سلفری نوشت و گفت پس حالا که سلفری میخوای دیگه آزمایش غربالگری اول و دوم هم لازم نیست بدی چون سلفری هردو رو شامل میشه، هفته‌ی پیش رفتم سونو دادم و ان‌تیم نرمال بود، دکتر سونوگرافی گفت بنظرم لازم نیست سلفری بدی چون مشکلی نداره سونوت اما من برای اطمینان بیشتر و چون آزمایش غربالگری هم نداده بودم بعد از سونو رفتم سلفری هم دادم که نه نوبت میخواد نه چیز خاصیه، یه خون ازم گرفت و گفت دو هفته شایدم زودتر جواب بیاد، جنسیت هم مشخص میشه و چنتا فاکتور بررسی میشه، من دوازده هفته و چهار روز رفتم سونو ان‌تی، تو میتونی یه هفته زودتر بری که فرصتت بیشتر هم باشه، من چون سلفری پیشنهاد خودم بود دکترم داخل دفترچه نوشت که تاثیری هم توی هزینه نداشت چون آزاد حساب میکنن در کل، بری آزمایشگاه ژنتیک بگی سلفری میخوام بدم اگه دکتر هم ننوشته باشه همون جواب ان‌تی رو نشون بدی برات انجام میدن، و یه چیز خیلی مهم، برای آزمایش سلفری به هیچ‌وجه آزمایشگاه های معمولی و پاتولوژی و اینا نرو، برو آزمایشگاه ژنتیک که اگه خدایی نکرده سلفریت های ریسک شد بعدش آزمایش آمینوسنتز رو برات رایگان انجام بدن، وظیفشونه اما آزمایشگاه عادی بری آمینو رو هم جدا پول میگیرن 

زیباترین حرفت را بگو💚
من چون سنم بالای ۳۵ بود به پیشنهاد خودم دکتر برام سلفری نوشت و گفت پس حالا که سلفری میخوای دیگه آزما ...

ممنون گلم بابت توضیحاتت. من 34 سالمه ولی باز دوست دارم سلفری رو انجام بدم. منم همینکاری ک شما گفتی رو انجام میدم.الان نگاه کردم دیدم دکترم 16 اسفند زمان سونویntو ازمایش رو زده. میشم 12 هفته و 2 روز. بنظرت مناسبه؟ 

ممنون گلم بابت توضیحاتت. من 34 سالمه ولی باز دوست دارم سلفری رو انجام بدم. منم همینکاری ک شما گفتی ر ...

بهترین زمان ممکنه، نه زوده نه دیر، اگه تصمیمت برای سلفری قطعی شد دیگه آزمایش غربالگری هم نده، یه هزینه اضافه میشه برات چون سلفری کاملترشو انجام میده. بعد ۱۶ اسفند که ان‌تی بدی و بعدش سلفری، دقیق دو هفته فرصت داری تا جوابشو بگیری، اگه اصرار کنی زودترم میدن، بامید خدا اصلا مشکلی نیست که بخوای نگران باشی، تو موقع ان‌تی تازه اولای هفته‌ی سیزده هستی، دو هفته هم برا جواب سلفری صبر کنی میشی پونزده هفته، فکر کن دو هفته هم برا تعطیلات نوروز صبر کنی تازه میشی اوایل هفده هفته، تا آخر هجده هفته برای تصمیم‌گیری در مورد نگهداری جنین فرصت هست که اصلا کار به اونجا نمیرسه و تو با سلفری از سلامتیش اطمینان پیدا میکنی و باقی ایام رو با خیال راحت سپری میکنی، اصلا فکرای بیخودی و استرس‌زا به مغرت راه نده، بچت کاملا سالمه و این آزمایشا فقط برای احتیاطه

زیباترین حرفت را بگو💚