2821
2789
عنوان

مدرسه نرفتن

759 بازدید | 19 پست

الان با دنیای پیشرفت اینترنت و شبکه های اجتماعی ،انواع و اقسام کلاس ها هیچ بچه ای منزوی نمیشه ...

من خودم بچه ام کلاس دوم ابتدایه مدرسه نمیره تو خونه با معلم خصوصی درس میخونه واز تمام دوست هاش و هم کلاسی هاش اجتماعی تر ....البته سینما و تئاتر هم زیاد میبرمش

ما پول شمارو نداریم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ینظر منم مدرسه برای بچه فقط وقت هدر دادنه و گرفتن شادی و انگیزه و خلاقیت بچه ست 

همشم مریض میشن بچه من از یک مهر تا الان مرتب مریض

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

به نظر من بعضی چیزا اثراتش روزی مشخص میشه که قابل جبران نیست . اجتماعی بودن و سینما و تئاتر رفتن میتونه در کنار مدرسه هم اتفاق بیفته و ملاک نیست . 

ولی مدرسه رفتن درست مثل زندگی در یه جامعه کوچکه . درست مثل یه شغل داشتنه این که فرد در محیط تکراری با تعدادی ادم که هر روز می بیندشون زندگی جمعی رو یاد بگیره . یه روز با هم شاد باشن که چیز جدیدی یاد گرفتن یه روز با هم برن اردو و به درس و مشق فکر نکنن . یه روز دعوا بشه یه روزناراحت بشن از هم و باز هم در این ریتم و ادمای تکراری یاد بگیرن که چه جور روابطشون رو مدیریت کنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظر من بعضی چیزا اثراتش روزی مشخص میشه که قابل جبران نیست . اجتماعی بودن و سینما و تئاتر رفتن میت ...

به شرط اینکه مدرسه خوب بزن دانش اموزان خوبی تو اون مدرسه باشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲