2777
2789
عنوان

😭من چقدر بیچارم

166 بازدید | 20 پست

بیست سالمه پشت کنکورم 

اینا ب کنار ی رل نزدم هیشکی از من خوشش نیومده 

تو ناشناس ب ی پسری پیام دادم قبلش عکسشو دیده بودم خوشگله ولی من پیام میدم اون فقط جوابمو میده دیگ نمیخوام پیام بدم 

ب رفیقام چی بگم، بگم با ب عکس ازش خوشم اونده الان احساس شکست عشقی میکنم ک جوابمو نمیده و میخوام گریه کنم ؟واقعا احساس حقارت میکنم چقدر تنهام چقدر بدبختم😭😭😭😭😭😭😭

🤏🏻🤷🏻‍♀️

جوجه تا۳۰وقت داری

به درس ومشقت برس

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

عزيزم اينا همه فشار روانيه بخاطر كنكورم هست بخدا من سال كنكور از تو بدتر بودم منم سال اول قبول نشدم سال دوم قبول شدم

و اينم بگم همون به پسرا نزديك نشي بهتره بخدا هيولان ذات ندارن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگر اینکارو کنی که باز پشت کنکور میمونی منم رل نزدم اصلا تا حالا و اصلااااااا به خاطرش احساس بدبختی و بیچارگی نمیکنم 😐اتفاقا فکر میکنم از عاقلیمه چند ماه به هیچییییی فکر‌نکن با دوستات قطع ارتباط کن دانشگاه قبول شو بعدش ذهنت باز تر میشه دایره ارتباطاتت بزرگ تر میشه و یه تصمیم خیلی خوب میگیری انشالله موفق باشی

She is working on a bio...

عزیزم همه این دوران رو گذروندند طبیعی هست وقتی ادم درس میخونه و این شرایطت که حساس بشی

اما یه نصیحت کنم بهتون که تو این دوران حساس با هر پسری وارد رابطه نشین و برای محبت هر کار اشتباهی نکنید 

بنظرم در اولین فرصت به روانشناس مراجعه کن

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

ببین دوره عوض شده ک سرا همینجوری شماره بدن

اتفاقا الان دخترا شماره میدن و دخترای سنگین خواهان ندارن و البته من راضی ام مزاحمت به حداقل رسیده

مناظر واقعا از کسی خوشم بیاد قرار نیس تو خیابون کراش بزنم 

یا دانشگاه یا محل کار ک حداقل یارو رو بشناسی بعد هم فقط قصدت باید دوستی باش چون کم هستن ک از دوستی ازدواج کنن البته الان اصن ازدواج نمیکنن

کلا سعی کن ب مذاکرات وابسته نباشی

تا الان تونستی با هم میشه

چرا همش ودتو کم ببینی و منتظری یه خری پیدا شه

عزيزم اينا همه فشار روانيه بخاطر كنكورم هست بخدا من سال كنكور از تو بدتر بودم منم سال اول قبول نشدم ...

نمیدونم اخه خوشم اومده بود ازش خسته شدم انقدر از یکی خوشم اومده اون منو نمیشناسه یا از من خوشش نیومده 💔

🤏🏻🤷🏻‍♀️
🥺خیلی احساس تنهایی میکنم 

خب طبیعیه

سن بدی هستی

۲۰-۳۰بدترین سن ازنظرروحی هستش

توی این۱۰سال خودت وزندگیت روبساز

چون دیگه فرصتی برات پیش نمیاد

برودانشگاه وهمزمان کاری که بیمه بشی

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
خب اگر اینکارو کنی که باز پشت کنکور میمونی منم رل نزدم اصلا تا حالا و اصلااااااا به خاطرش احساس بدبخ ...

منم همین فکرو میکردم الان چند مدته خیلی احساس تنهایی میکنم

🤏🏻🤷🏻‍♀️
منم همین فکرو میکردم الان چند مدته خیلی احساس تنهایی میکنم

خب بکنی تنهایی بخشی از مسیر کنکوره همیشه که قرار نیست خوشحال و شاد باشیم خودت نمیدونستی مسیر کنکور سخته ؟ قطعا میدونستی ولی انتخاب کردی بمونی واسه هدفت بجنگی … جنگنده باش دختر 

She is working on a bio...