2821
2789
عنوان

کیا تونستن؟🥲🫂🥺

145 بازدید | 13 پست

کینه هارو از دلشون پاک کنن؟

ببخشن و بگذرن

یه کینه ی پنج ساله دارم

هنوز نتونستم ببخشم و گاهی خیلی اذیت میشم

با خودم درگیرم و کلنجار میرم

یه وقتایی همه ی اون اتفاق ها و حرف ها و رفتارها یادم میان،این وسط فقط منم که عذاب میکشم و فرسوده میشم

راه حل چیه خواهرا؟🌹

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

خیلی راحت میگذرم بعد میبینم یه بلایی سر طرف اومده

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 

همشون تاوان دادن و من بخشیدم،یکیشون و همون بزرگترین غم من،هنوز تاوان نداده،همین بد شکست منو ،بد 

به خدا که من بشدت آدم مهربونی بودم و هستم و بد هیچ احدی رو نمیخوام،اما خیلی بد کرده،عین روانیا به امید خرد شدنش دارم زندگی میکنم😳

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس پیشنهاد تو صبر و در عین حال بی اهمیتی هست درسته؟

تا حدودی این آدمی که نمیتونم ببخشمش نزدیک منه و میتونم باخبر بشم از احوالاتش،پس اگه چیزی بشه من میفهمم احتمال زیاد...

خدا توی قرآن برای خانواده مقتول سه راه پیش پا گذاشته 

یا قصاص یا بخشش و یا گرفتن دیه 

گفته اگر ببخشند این کار به نیکی نزدیکه و خدا رو خرسند میکنند اما نگفته باید حتما ببخشید ! 

چون می‌دونه بعضی از بنده هاشو ظرفیت اینو ندارن که ببخشند و اگر هم قاتل رو اعدام کنند گناهی انجام ندادن 

این در مورد افرادی هم که توسط کسی اذیت شدن صدق می‌کنه ، شما اگر ببخشی بهتره و خدارو شاد می‌کنی  و با خدا معامله کردی اما اگر نمیتونی ببخشی یعنی ظرفیت شو نداری پس خودت رو اذیت نکن و نبخش اما بسپار بخدا و از خدا بخواه در مورد آسیبی که بهت رسوندن خودش حکم کنه و تلافی کنه 

و بسپار به خدا و دیگه بهش فکر نکن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
فقط اینجور خودت اذیت میشی بسپار ب خدا ببین چقدر زودتر حل میشه🙂❤️🫶🏻

کاملا درسته،فقط خودم اذیت میشم و اون حتی نمیدونه با من و روحیاتم چه کرده! وای بعضیا چجوری میخوان بمیرن؟چجوری قراره جون بدن؟🤦🏻‍♀️😬

سعی میکنم

امروز و دیشب از اون موقع هاست که من مغزم قفلی زده باز روی اون آدمِ بی دین و ایمان

پس پیشنهاد تو صبر و در عین حال بی اهمیتی هست درسته؟ تا حدودی این آدمی که نمیتونم ببخشمش نزدیک منه و ...

آره بیخیال 

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 
خدا توی قرآن برای خانواده مقتول سه راه پیش پا گذاشته  یا قصاص یا بخشش و یا گرفتن دیه  گف ...

خیلی خوب گفتی برام خواهری،مرسی

نه من ظرفیتش رو ندارم

ضعیفم

پس همون میسپارم به خودش

چشم من امروز با خدا کلی حرف میزنم و تلاش میکنم بهش فکری نکنم 

اما باز ته دلم منتظر تاوان دادنشم،ولی دیگه خودخوری نمیکنم

کاملا درسته،فقط خودم اذیت میشم و اون حتی نمیدونه با من و روحیاتم چه کرده! وای بعضیا چجوری میخوان بمی ...

بیخیالی رو تمرین کنید!✌️
یکسری از آدمها حتی ارزش اینو ندارن که بخواید یه قسمت از فکرتون رو بهشون مشغول کنید!✔️

بیخیالی رو تمرین کنید!✌️ یکسری از آدمها حتی ارزش اینو ندارن که بخواید یه قسمت از فکرتون رو بهشون مشغ ...

بله درسته🌹❤️🫂

همینه

اصلا ارزشش رو نداره،خصوصا مورد من!

من خرم دیگه،یه وقتایی جن منو میگیره🤦🏻‍♀️😬🫂

دوراز جونت این حرفا نزن❤️😘

عزیزمی🌹🌻🍫🫖😃🤍🐇😅

2824
2823
2791
2779
2792