pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 عنوان 14 پرومکس بدون انتن با قیمت 49 می ارزه؟ 253 بازدید | 37 پست ایفون دارا بیاید لطفاااایه اگهی دیدم تو دیوار مهلت تستم داده باتریش صده میگه انتن نمیدهمگه نمیگفتن انتن میده چهارده و پونزده؟ لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید 1402/11/21 | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8274 من ۱۳ پرومکس دارم و عالیه دیوانه ای بری ۱۴ بدون آنتن اونم از دیوار بخری؟🙄 اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
baranjooon9575 عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 10397 انتن نداره میخای چیکار ؟ ❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم
دخت_جنوبی عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 2791 چطوره ۱۳ بگیری همین قیمت آنتن هم بده؟ گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2466 منکه نمیخرم ۴۹ بدم به گوشی که انتن نمیده🙄🙄😵 خیر ۱۴ و ۱۵ دیگه رجیستر نمیشه بخری فقط دوربینش کارایی داره همین کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 چطوره ۱۳ بگیری همین قیمت آنتن هم بده؟ سیزده صد تومن شده لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 مگه مهمترین کار گوشی آنتن دهی نیست ؟خب آنتن نده اینترنت هم ندارد دیگه مگه یا وایفای آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 من ۱۳ پرومکس دارم و عالیه دیوانه ای بری ۱۴ بدون آنتن اونم از دیوار بخری؟🙄 سیزده شده صد میلیون لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
دخت_جنوبی عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 2791 سیزده صد تومن شده قرار نیست نو بگیری خیلی از دست دو ها هستن زیاد استفاده نشده و عالی ان گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 سیزده شده صد میلیون پولمون چقدر بی ارزش شده آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 مگه مهمترین کار گوشی آنتن دهی نیست ؟خب آنتن نده اینترنت هم ندارد دیگه مگه یا وایفای شنیدم با سیم کارت انتن میده نمیدونم این چرا گفت انتن نمیدخ🥴منم واسه دوربینش میحواستم ولی خب حداقل باید وای فایش وصل شه لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8274 سیزده شده صد میلیون کدوم شهری؟شاید بتونم جای معتبرِ خوب بهت معرفی کنم اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 قرار نیست نو بگیری خیلی از دست دو ها هستن زیاد استفاده نشده و عالی ان میرم میگردم ولی کسی ک خریده صد میلیون نمیاد ب من پنجاه تومن بفروشه مگه اینکه گوشی داغون باشه🥴🥴 لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 کدوم شهری؟ شاید بتونم جای معتبرِ خوب بهت معرفی کنم شیراز لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
obaharo عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3821 من ۱۳ پرومکس دارم و عالیه دیوانه ای بری ۱۴ بدون آنتن اونم از دیوار بخری؟🙄 میشه دوتا تاپیک سلامم رو گزارش بزنی لطفا لایک نکنید