2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

35 بازدید | 3 پست

سلام 

صبحتون بخیر

من اگر اینجا دارم پیام میدم از سر ناچاری هست . اگر قصد دارید مسخره کنید اصلا پیام نگذارید .

من دچار وسواس فکری شدید هستم. مسئله هایی که هیچ کس بهش فکرنمیکنه من رو درگیر می‌کنه حتی برای سالیان سال. چیزی ک بهش اشاره میکنم 

یکی از هزار تا مسیله هوایی هست ک من رو درگیر کرده نزدیک یکسال یا بیشتر کمتر.

آنقدر ب این چیز ها فکرمیکنم نمیتونم هیچ کاری انجام بدم قدرت فعالیت روزانه رو ازم میگیره

مشکل این هست که من همسرم سال پیش عمل تنگی حالب انجام داد و خب این عمل بخاطر نحوه ی انجامش آدم یکم خجالت میکشع . خیلی ها هم اومدن ملاقاتش چون روز های طولانی بستری بود بیمارستان . من بعد از یکسال همه اش میگم نکنه فامیل خاش بخاطر عملی که انجام داده مسخره کنن مارو . یا هربار که بحث حالب و  کلیه و .. بشه بهش اشاره کنم بخندم

خانواده همسرم بشدت مسخره گر هستند و همه رو مسخره میکنند آدم از دستشون در امان نیست 

همون طور که گفتی وسواس فکری داری باید درمانش کنی 

یعنی مسخره نمیکنن ؟😥😥 اصلا فکرمیکنم هر بار شوهر من رو میبینن ب اون مسئلع فکر میکنن . آخه هیچ مشاوری رو قبول ندارم هیچ کدوم کاری از پیش نمی‌برن😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی مسخره نمیکنن ؟😥😥 اصلا فکرمیکنم هر بار شوهر من رو میبینن ب اون مسئلع فکر میکنن . آخه هیچ مشاور ...

نه اصلا مسخره نمیکنن شما ی سرچ بکن ببین چه مریضی های هست وچه راه های درمانی داره خودت تعجب میکنی یکم اعتماد به نفست هم ببر بالا 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز