2777
2789
عنوان

شب زندە داری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 54 پست
اونی کە من خوندم از اینا بدترش توش بود،میگم من کاری بە اجنە ندارم،طرف خودش قاطیشون شد اینجوریش کردن، ...

صدها بار اینجا تو تاپیکای اجنه گفتم ننویسین نگین نکنین حق الناسه...بنده های خدا میترسن مریض میشن ووو اما هیچکس اهمیت نمیده.اصلا تاپیک زدن در این مورد چه مفهومی داره!! در مورد شما هم محاله بتونن بهت دست درازی کنن.محااال

نماز بخون گناه نکن راحت و اسوده باش فکر و خیالم نکن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
این حرف من نیست حرف عالمان و متخصصان این مسئله ست...درست میگن ....توحید یعنی هیچ قدرتی مافوق خدا نیس ...

درست میگی عزیزم..واقعا همینطورە.من آرم بدی نیستم کە خدا اجنە رو‌بفرستە اذیتم بکنن.راست میگی واقعا.ممنونم ازت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صدها بار اینجا تو تاپیکای اجنه گفتم ننویسین نگین نکنین حق الناسه...بنده های خدا میترسن مریض میشن ووو ...

چشم.خیلی ممنونم ازت خواهرم..خدا ثواب آرامشی کە بەمن دادیو برگردونە بە زندگیت

زشته

چند سالته ؟

یعنی چی ترسیدم و خوابم نمیبره

من نمیگم عمدا برو بخون ولی بنا نیست ادم عاقل با هر چیزی زندگیش مختل شه

اتفاقا باید بخونی تا بفهمی مرخرفه

اگه تو اتوبوس بودی و یکی برای دوستش تعریف کرد چی کار میکنی ؟

دختر اینقدر ضعیف !!!

این طوری باشی همه میزنن تو سرت

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر