2777
2789
عنوان

بعضیا دیدید

76 بازدید | 4 پست

بعضیا دیدید تونه صداشون بلنده ،بلند بلند حرف میزنن مثلا یکی باهام بلند حرف میزنه  از درون بهم میزیزم یا تو یه جمعی یه نفر نه چند نفرهمزمان بلند حرف میزنن انگار مته برداشتن تو مخم فرو میکنن 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

منم همینجوریم 

همسایمون خیلی بلند حرف میزنن صداشون همش تو خونه ماست 

مخصوصا صبحا میرن سرکار و ما خوابیم با حرف زدنشون بیدار میشیم 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوریم  همسایمون خیلی بلند حرف میزنن صداشون همش تو خونه ماست  مخصوصا صبحا میرن سر ...

بهشون بگید صداشون اذیتتون میکنه الان عمه منم بالا خونه مادرمه وقتی شوهرش یا پسرش میخوان صب برن سرکار ساعت پنج اینا هممون میفهمیم پاهاشونو انگار میکوبن زمین توخونه از پله ها بالا و پایین اومدن  عادتشونه مخصوصا صب ک هیچ صدایی نیست خیلی صداشون تو مخیه چند بارم بهشون گفتیم اما گفتن باشه بازم کار خودشونو کردن یا شوهر عمم یجوری بلند حرف میزنه انگار خونشون دعواست 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
بهشون بگید صداشون اذیتتون میکنه الان عمه منم بالا خونه مادرمه وقتی شوهرش یا پسرش میخوان صب برن سرکار ...

این تازه یه موردشه!! 

مثلا دم در کباب میکنن خونه میشه پر دود 

یسری طبقه بالایی تو حیاط چوب میسوزوند زغال کنه کل خونه ما دود شده بود منم درو باز کردم اولش ترسیدم گفتم دود چیه بعد وقتی دیدم محکم درو کوبیدم ولی خره عمرا فهمیده باشه 

حرف زدنای بلندشون و صدای راه رفتنشون که بماند 

یا صدای موزیک بلند ساعت ۹ ۱۰ صبح 

سگم دارن هی پارس میکنه 

من خونه رو واسه سه ماه کرایه کردم تا تعمیرات خونه خودم تموم بشه کمتر یکماه دیگه میرم شوهرم میگه تحمل کن چیزی نگیم دیگه داریم میریم ارزش نداره 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...