2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 67 پست
بابا چرا فکر میکنید از خارج بیان ایران بگیرن یعنی درست حسابی نبوده😂😂 چقدر واست عجیبه عموی من تو ...

خب به فرض بیاد از ایران بگیره..چرا می‌ره از در دهات میگیره؟!! چرا از ی جای درست حسابی نمیگیره؟

عموت تو سن بالا ازدواج کرد؟!! چه عجیب! عجب شانسی داشته اون خانومه!! خدا از این شانسا به ما هم میداد. ...

حالا تازه اولشه تعجب میکنی

از این به بعد خبرهایی از زندگی لاکچری و سفرهای خارجیشون میبینی و میشنوی که دیگه عادت میکنی و دو دستی میزنی تو سر خودت😂

انشالله توام خوشبخت میشی عزیز دلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب به فرض بیاد از ایران بگیره..چرا می‌ره از در دهات میگیره؟!! چرا از ی جای درست حسابی نمیگیره؟

هر کسی رو بپسنده از هرجا میگیره دیگه

بابا تو داری ایرانی فکر میکنی

بخاطر همین واست عجیبه

فرهنگ غرب و اروپایی اینایی که تو میگی رو نداره

حالا تازه اولشه تعجب میکنی از این به بعد خبرهایی از زندگی لاکری و صفرهای خارجیشون میبینی و میشنوی ک ...

چرا باید بزنم تو سر خودم!!من همیشه سعیم بر این بوده که با تلاش خودم به جایی برسم..خدا هم کمکم می‌کنه.. منظورت به کی بود؟ که از این به بعد از زندگی لاکچریشون یشنوم؟!تو هم خوشبخت باشی عزیزم

چرا باید بزنم تو سر خودم!!من همیشه سعیم بر این بوده که با تلاش خودم به جایی برسم..خدا هم کمکم می‌کنه ...

شوخی کردم عزیز دل

منم مجردم

منظوری نداشتم بخدا

همین فامیلتون رو میگم بعد از ازدواجش با این اقا زندگی لاکچریش شروع میشه

سفرهای اروپاییش شروع میشه

عزیزم قضاوت نکن ک در اینستاگرام آشنا شدن از کجا میدونی

اول شما برو یکم بروز شو70درصد اشنایی ازدواج ها ازطریق همین مجازیه. قضاوتم نکردم سوال اسی جواب دادم. شما بگو چجوری اشنا شدن لابد تو کلیسا های خارج

باش اصن حق باتوعه👏
شوخی کردم عزیز دل منم مجردم منظوری نداشتم بخدا همین فامیلتون رو میگم بعد از ازدواجش با این اقا ...

میدونی برام مهم نیس..فقط این موارد عجیب بود! خود شما دوست داری اینمدلی ازدواج‌کنی؟ 

!! عجیب نیس همچین موردی؟

قسمتش بوده

چیزی که قسمت آدم باشه از کنارش رد نمیشه وسهم کسی نمیشه

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
میدونی برام مهم نیس..فقط این موارد عجیب بود! خود شما دوست داری اینمدلی ازدواج‌کنی؟ 

صد در صد دوست دارم

کسی هست دوست نداشته باشه!!!!!

الان من یه تاپیک میخواستم بزنم نظرخواهی کنم 

سه سال پیش با یه دندونپزشک تو اینستا اشنا شدم فیلیپین درس خونده بود اینجا مطب داشت ۶ ماه باهاش دوست بودم یکم قدش کوتاه بود الکی دعوا کردم جدا شدیم

از سه سال پیش تا الان چند وقت یکبار پیگیرم بود و محلش نمیدادم

الان ماه پیش تو تلگرام ازم خواستگار کرد چون هی میگفت ببینمت من نمیرفتم و محلش نمیدادم مجبور شد تو تلگرام مطرح کنه

چون هفت هشت سال خارج از ایران بوده سالی سه چهار بار میره اونور و میاد

قسمت بشه و ازدواج سر بگیره من میگم ایران نمونیم

الانم ایران نیست منم جواب خواستگاریشو ندادم حریص تر بشه