2777
2789
عنوان

خواستگار

751 بازدید | 67 پست

بچه ها ی سوال داشتم ..اگه دختری تو شهرستان دورافتاده باشه و هیچ خواستگاری نداشته باشه و سنش به ۴۰ برسه..بعد تحصیلات و موقعیت اجتماعی خوبی هم نداشته باشه..خانوادش هم از لحاظ اجتماعی پایین باشن..بعد یکدفعه ی پسر از خارج از کشور اروپایی بیاد و دختررو خواستگاری کنه..نظرتون راجع به پسره چیه؟ چطور ممکنه اونجا پیدا نکرده باشه اومده باشه از اینجا گرفته باشه..ی مورد پیش اومده خیلی عجیبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا درک این مسئله سخته که طرف میخواد با همزبون خودش ازدواج کنه؟ مگه ازدواج با خارجی راحته؟؟!

در ضمن خارجیها کشته مرده مردم خاورمیانه نیستن دید بدی دارن پس طبیعی طرف نتونه اونجا کسی رو پیدا کنه

پسر میخاد ی گو.هی بخوره دختره رو سر پوش بزاره. در کل مطمئنا قصدش خیر نی

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

عجیب آما بنظرم کارخداس. البته اگر خوبه پسره 

من در مورد پسره اطلاعی ندارم..همچین موردی پیش اومده برای یکی..میگم چطور پسره از همون کشور خارجی پیدا نکرده..اومده از ایران گرفته!

خب منم جا پسره بودم میومدم از شهر و هم وطن خودم میگرفتم حداقل هم فرهنگیم زبون همو میفهمیم 

بنظرمم اون خانم که تا الان ازدواج نکرده شاید قسمت این اقا بوده و سرنوشت یه جوری بهم رسوندتشون

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

قربون خدا برم  حتما بر و رو داره

خیر هیچ گونه برو رو و چهره تو دل برو نداره..هیچ پسری از فامیلاش حاضر نبود باهاش ازدواج کنه!ولی الان تو بوق و کرنا کردن که این دختر با خارج از کشور ازدواج کرده!