2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲سال پیش عمل کردم تا ۳روز درد وحشتناک داشتم بعداز یک هفته کاملا دردم از بین رفت اگ برگردم عقب باز عم ...

خداروشکر عزیزم خوب شدین منم هی میترسونن میگن نمیتونی  بچت داری برسی

خداروشکر عزیزم خوب شدین منم هی میترسونن میگن نمیتونی بچتو نگه داری

بهتره تا یک هفته کمکی داشته باشی ۳روز اولش در حد مرگ درد داره و بعد از ۳روز دردا رفته رفته کمتر میشن بعد از یک هفته کاملا خوب میشی جوری ک دوس داری بری دست دکترت رو ببوسی عین من😁

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

عمل نکن

منم عمل نکردم

تاپیک جامع بواسیرم رو ببین

انواع و اقسام ملین های طبیعی رو بخور و آب ولرم ناشتا ، تا اصلا ییوست نگیری

بعد از دفع اول خودت رو با آب سرد بشور تا رگ بواسیر جمع بشه و بعدش در جا بشین توی لگن آب گرم ۲۰ دقیقه

هر روز سه بار بشین توی لگن آب گرم و هر دفعه بعد از دفع

حتما بعد از هر ادرار یا مدفوع ، مقعد و کمی داخلش رو با هر چیزی که دلت خواست چرب کن.می تونی بذاری داخل دستشویی که بلافاصله چرب کنی

شبها قبل از خواب به مقعد چ کمی داخلش یه مقدار عسل طبیعی بزن. سریع زخم رو جمع میکنه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
بهتره تا یک هفته کمکی داشته باشی ۳روز اولش در حد مرگ درد داره و بعد از ۳روز دردا رفته رفته کمتر میشن ...

خداکنه منم اینجور خوب بشم یعنی انقدر درد دارم باورت نمیشه ارزوی مرگ میکنم حتما عزیزم میگم یه هفته بیان کمکم

من خیلی درد دارم هر روشیو امتحان کردم خوب نشدم

اگه به مرحله ای رسیده که درد داری و خونریزی بهتره جراحی کنه چون قطعا بهترین گزینه است.

مهمترین قسمت عمل مراقبت های بعدشه.

از جمله اینکه نباید یبوست بشی تو اون دوره 

تا میتونی فیبر و مایعات بخوری 

از زخمت به خوبی مراقبت کنی 

با نشستن تو آب ولرم و بتادین به مدت بیست دقیقه بعد از هر بار دفع.

از نشستن طولانی مدت پرهیز کنی 

و اگه لازمه از بالشتک های مخصوص استفاده کنی.

دردش قابل تحمله اگه به خوبی مواردی که گفتم رو رعایت کنی

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
عمل نکن منم عمل نکردم تاپیک جامع بواسیرم رو ببین انواع و اقسام ملین های طبیعی رو بخور و آب ولرم ن ...

مرسی عزیزم‌حتما روش عسل رو امتحان میکنم یبوست ندارم اصلن اما خیلی اذیت میشم مدامم پماد میرنم وتواب ولرم میشینم تاثیر نداره

اگه به مرحله ای رسیده که درد داری و خونریزی بهتره جراحی کنه چون قطعا بهترین گزینه است. مهمترین قسمت ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت اره خونریزی ودرد خیلی شدیدموقع دفع دارم حتما این نکاتی که گفتی رو‌انجام میدم

مرسی عزیزم‌حتما روش عسل رو امتحان میکنم یبوست ندارم اصلن اما خیلی اذیت میشم مدامم پماد میرنم وتواب و ...

پماد اصلا به من که جواب نمیداد 

به حد درد و سوزش و خارش داشتم که می خواستم خودکشی کنم

نباید اصلا یبوست داشته باشی. تا می تونی دراز بکش.۲۴ ساعته باید چرب باشی میگم حتما باید بعد از ادرار هم چرب کنی چه برسه به مدفوع

اون عسل هم زخم رو خوب میکنه. من که خیلی خونریزی داشتم.ولی یادت باشه قبل از خواب بزن. اگه عسل طبیعی باشه حس مکش داری و روی اعصاب آدمه و اینکه نوچ میشی. اون حس مکش هم یعنی زخم رو داره جمع میکنه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.