2777
2789
عنوان

پروتز کنم یااا

197 بازدید | 27 پست

هفتاد تومن پول دارم

فیلر چونه و‌گونه و زاویه پیش ی دکتر عالی قیمت گرفتم ۷۰ تومن میشه 

پروتزم همین حدوداس

حالا بنظرتون کدومو انجام بدم؟

نامزدم گفت اگه دست ب خودت بزنی جواب سلامتم نمیدم منم پنهونی میخوام انجامش بدم وقتیم متوجه بشه ی جوری قانعش میکنم 🗿

امشب همه میخان پروتز کنن فقط 

پس ما چیییییی لنتیا😭

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بخدا خوشی زده زیر دلتون با ۱۹ سال سن ارزوم پول داشته باشم برم عمل کنم کوچیک کنم یکم نفس بکشم راح ...

عزیزم وقتی م‌م ه جوشی باشی اون موقع میفهمی چی میگم 😂

🙄🙄 یعنی چی یعنی فکت کوچیکه چانه ات عقبه میخوای پروتز چانه کنی یا گونه هات خیلی لاغره یعنی انقدر خودتو دوست نداری میخوای کلا پروتز کنی 

من لب بالامو زدم با چانمو چون لب بالام خیلی کم بود و چونمم کمی کوچیک بود تازه ژل خوب زدم شد ۱۴ تومن 

همه جاتو ژل نزن ببین کدوم ناحیه واقعا احتیاج داده

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....