2777
2789
عنوان

زنداداش تخس

234 بازدید | 12 پست

دوستان ۴سالع نامزدن اکثرا میاد خونه ی ما بعضی وقتا یکی دو هفتم میمونه اوایل نامزدی پشت سرما حرف زدع بود و ب گوشمون رسید هربارم‌میاد خونمون همش یا تو گوشیع‌یا قیافه گرفتع مثلا امروز ساعت دو بعدازظهر بیدار شد همش تو گوشی بود بدشامم قیافشو کج کرد ما دیگه خسته شدیم

داداش تون چه رفتاری داره؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداش اون چه رفتاری داره؟ 

با اونم اکثرا این طوریه مثلا صب داداشم میخواد بره سرکار همیش غذاشو مامانم درست میکنع اصلا نمیگه شوهرم میخواد بره سرکار یا خوابع یا تو‌ گوشیه ی وقتایی کار می‌کنه دوروغ نباشع

همینو بگو ۴سال نامزد، کم کم سردی پیش میاد و دلخوری باید برن سر خونه زندگیشون

خودم سه ماه نامزد بودم ولی طرف ترک ها سه سال دوسال خییییلی زیاده همش هم بخاطر جهیزیه سنگینه

طرف ما اصلا نه فشار به عروس میاد نه داماد چون هرچی لازم باشه هردو طرف میخرن باید و نباید ندارن

من خودم چون وضع ماای پدرم خوب نبود جهیزیه کم برم فرش و مبل و اینا نبردم اصلا فقط کمی وسایل آشپزخونه شوهرمم پول نداش اون موقع کم کم همشو خریدیم 

همین بخدا عروسی هم نگرفتم گفتم گناه داره رفتم آرایشگاه و آتلیه و یه مراسم کوچیک تو خونه داشتیم و تما ...

منم توقعی ندارم والا اذمای ندید بدید طرفو‌میزارن توی فشار

خودم سه ماه نامزد بودم ولی طرف ترک ها سه سال دوسال خییییلی زیاده همش هم بخاطر جهیزیه سنگینه طرف ما ...

اره واقعا، توقعات باعث دلخوری میشه، ما هم جنوبی هستیم واسه داداشام از هر دو طرف خورد خورد یه چیزی خریدن

عروسی داداشم و باجناق اش با هم بود خانواده باجناق یزدی بودن یعنی لیست می دادن به عروس که چیا بخرن باور می کنی به بهانه کرونا عروسی نگرفتن واسه خواهر عروسمون، ولی با این حال دامادشونو می پرستن فقط بخاطر خوش قیافه بودن😒

بعد از هر سختی آسانی هست.