2777
2789
عنوان

دخترداداشم دوس*پسر داره

452 بازدید | 31 پست

سنش کمه ۱۳سال بیشتر نداره امروز همش سرش تو گوشی بود و با آبجیش ک ۱۰سالشه همش سرشون تو گوشی بود و پچ پچ میکردن

از ابجیش آهسته جریانو پرسیدم اولش نمیگفت بعدش ک بهم اعتماد کرد گف یه پسره هستش ک یه هفتس باهم آشنا شدن خیلی بهم ریختم😞 میترسم یه عکس بد ازش بخواد یا سواستفاده کنه ازش نمیدونم الان باید چیکار کنم از یه طرف میگم با خودش صحبت کنم ک میگم اخه تو این سن مگه تحت تاثیر من قرار میگیره؟ یه باشه میگه و بازم ب کارش ادامه میده از یه طرفم میگم ب مامانش بگم ک خب نمیدونم چطوری بگم چی بگم اصن ک ناراحتم نشه از یه طرفم میگم ب من چه آخه ولی عذاب وجدان میگیرم نگرانشم میترسم از بچگیش و خام بودنش سواستفاده شه ک قطعا هم میشه

شما جای من بودین چیکار میکردین

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

۱۰ساله هه چه ظلمه😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

۱۳ ساله های الان مثل قبل نیستناااا

دلت نسوزه 

فردا زن‌داداشت میگه تهمت میزنی به بچه م...هیچ دخالت نکن و سکوت کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خانوادش درمیان بذار اگه آینده بچشون و ابروش براشون مهم باشه از حرفت ناراحت نمیشن که هیچ ازت تشکرم میکنن ولی اگه مهم نباشه و اقدامی انجام ندن شماهم بیخیال میشین و میگین به خودشون مربوطه

۱۳ ساله های الان مثل قبل نیستناااا دلت نسوزه  فردا زن‌داداشت میگه تهمت میزنی به بچه م...هیچ د ...

اخه دختر داداشمه دوسش دارم نمیخوام آیندش خراب شه واقعا نگرانشم

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

چه موقعیت پیچیده ای ولی به نظرم به مدرسه ش برو وه جریان و با مشاور مدرسه ش درمیون بزار اینطوری اون راهنماییش میکنه اسمی م از تو نیست بهترین راه م پیش میگیرن برای رفع مشکل ش 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
اخه دختر داداشمه دوسش دارم نمیخوام آیندش خراب شه واقعا نگرانشم

سن دوست پسر خیلی اومده پایین دقیقا ۱۳.  ۱۴ سال

باور کن با گفتنش هیچی عوض نمیشه فقط رابطه تون و خراب میکنی 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2790
2778
2791
2779
2792