me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 عنوان کیییی کنسرت حامیم رفته؟ 516 بازدید | 16 پست خودمم دیشب رفتمیه سوال داشتممم از اونایی ک رفتن وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 1402/11/20 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 قرار بیاد شهر ما خب اوکی دیشب رفتم نتونستم باهاش عکس بگیرم میخاستم ببینم بقیه ک رفتن تونستن عکس بگیرن یا ن وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 حالیم دیشب کجا کنسرت داش؟ اصفهان وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
4691349 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 24734 خب اوکی دیشب رفتم نتونستم باهاش عکس بگیرم میخاستم ببینم بقیه ک رفتن تونستن عکس بگیرن ی ... هنوز نیومده اینجا بچه گفتند می خواهد بیاد کاربر آقا
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 نگوووو کجا؟ واییی نمیدونستم وگرنه میرفتم شاهین شهر سالن شیخ بهاییدیشب هم بود:)چهارشنبه و پنجشنبه وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
asal14001 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5148 شاهین شهر سالن شیخ بهایی دیشب هم بود:) چهارشنبه و پنجشنبه وایییی😭😭کاش میدونستم میرفتم
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 من فقد احمدوند رفتم😑 کلن اونم نذاشتن باهاش عکس بگیری؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 وایییی😭😭کاش میدونستم میرفتم الهییی🥲اصفهانی؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 آره اصفهانم همیشه دیوار رو دنبال کن یا توی اینستا پیج های هستن ک کنسرت های اصفهان رو اعلام میکننحالا باید تا چند ماه دیگه صبر کنی🥲 وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
asal14001 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5148 همیشه دیوار رو دنبال کن یا توی اینستا پیج های هستن ک کنسرت های اصفهان رو اعلام میکنن حالا با ... هوم🥲