2777
2789
عنوان

حالا چیکار کنم😢

244 بازدید | 20 پست

دیروز قرار بود با پسر عموی شوهرم و خانمش بریم بیرون شب قبلش خونه ما بودن و خانمش ازمن پرسید اگه فلانی رو هم بگیم بیاد باهاش راحتی من گفتم نه اگه میشه این دفعه باهم بریم چون یکم روحیه ام بهم ریخته است اما دقیقا لحظه رفتن به ما زنگ زدن که بشه بهش بگیم بیاد خب من خیلی ناراحت شدم یعنی چه لزوما داره یه مساله رو چند بار بگم منم گفتم اگه میخوایید باهم برید من نمی یام خانم پسر عموی شوهرمم وقتی اون دوستمون رو میبینه بهش میگه من بخاط اینکه اون دعوت شده دیگه امدنم رو کنسل کردم حالا ۲ نفرشون ازم ناراحت هستن و مطمئنم رابطه مون دیگه مثل قبل نمیشه جالب اینه که شوهرم هم باهم قهر کرده شما اگه بجای من بودید چیکار می کردید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس عبرتی شد کە با فامیلای همسری صمیمی نشی

مقصر خانم پسرعموی همسرتە

بهتر کە رابطەتون بهم خورد

ازش فاصلە بگیر چون هم بیشعورە هم دو بە هم زن

وگرنە وقتی یە دفعە نظرتو پرسیدە تکرارش چ لزومی دارە؟

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
درس عبرتی شد کە با فاژیلڵی همسری صمیمی نشی مقصر خانم پسرعموی همسرتە بهتر کە رابطەتون بهم خورد ازش ...

قبلا هم بین منو جاریمو بهم زد خیلی میخواستم ازشون فاصله بگیرم اما شوهرم راضی نمیشد الانم بجای اینکه بهش بگه چرا این مساله رو گفتی منو مقصر کرده

پسر عموی شوهرم بهم پیام داده که به خانمم توهین کردی خانمم خیلی ناراحت شد و از این حرفا 

از کجا معلوم زنش از طرف شوهرش پیام ندادە؟

بگو لطفا شما وارد بحثای ما نشید

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 

مشکلم رو چطور با شوهرم حل کنم قهر کرده میگه تو همه جا آبروی منو میبری باور کنید اولین باره نمی دونم اصن فازش چیه کافیه یکی از فامیلش از من ناراحت بشه این زود طرف اونا رو میگیره😭😭😭😭