ahdnor مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 2658 عنوان موخوره گیری 232 بازدید | 14 پست سلامدوستان ارزش داره بریم آرایشگاه موخوره گیری با قیچی انجام بده واسمون؟یا زود میان دوباره؟ السلامعلیکیااباصالحالمهدی🙏💚 1402/11/20 | 23:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baby_wolf عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 999 وای وای من به ارایشگره گفتم موخوره گیری کن هر چی مو داشتم چید تا یه هفته فقط عر زدم اخه زنیکه دارم میگم موخوره گیری چرا همشو چیدی صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 24555 خودتم میتونی ماهی یه بار اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
ahdnor مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 2658 وای وای من به ارایشگره گفتم موخوره گیری کن هر چی مو داشتم چید تا یه هفته فقط عر زدم اخه زنیکه ... این بده🤕🥺 السلامعلیکیااباصالحالمهدی🙏💚
baby_wolf عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 999 راه کار واسه رشد سریع مو ندارین؟ صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
ahdnor مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 2658 وای وای من به ارایشگره گفتم موخوره گیری کن هر چی مو داشتم چید تا یه هفته فقط عر زدم اخه زنیکه ... دوباره که بلند شدن زود برگشتن موخوره ها؟ السلامعلیکیااباصالحالمهدی🙏💚
baby_wolf عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 999 دوباره که بلند شدن زود برگشتن موخوره ها؟ هنو بلند نشدننن هیق صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
ahdnor مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 2658 خودتم میتونی ماهی یه بار چند بار امتحان کردمدیدم بعد یک ساعت فقط یه تیکه از جلو موهامو فقط تونستم موخوره گیری کنمبلد نیستم السلامعلیکیااباصالحالمهدی🙏💚
ahdnor مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 2658 راه کار واسه رشد سریع مو ندارین؟ شنیدم رزماری بزنی کف سرت روغن رزمارییا جوشونده رزماری السلامعلیکیااباصالحالمهدی🙏💚
baby_wolf عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 999 دوباره که بلند شدن زود برگشتن موخوره ها؟ قبل از حموم روغن نارگیل اصل و ارگان رو قلطی کن بزن به موهات که موخوره داره بعد ربع الا نیم ساعت بعدش برو حموم بعد از حمومم که موهات خشک شد به سر موهات روغن ارگات بزن صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
baby_wolf عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 999 شنیدم رزماری بزنی کف سرت روغن رزماری یا جوشونده رزماری اها صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
ahdnor مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 2658 خودتم میتونی ماهی یه بار شما وقتی انجام میدیدتا ماه بعدی میان موخوره هاتون؟ السلامعلیکیااباصالحالمهدی🙏💚
ahdnor مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 2658 قبل از حموم روغن نارگیل اصل و ارگان رو قلطی کن بزن به موهات که موخوره داره بعد ربع الا نیم ساعت بعدش ... روغن نارگیل میزنم بعد حمام به ساقه موهام ولی جوابگو نیستروغن آرگانم اصلش گرونه السلامعلیکیااباصالحالمهدی🙏💚
baby_wolf عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 999 روغن نارگیل میزنم بعد حمام به ساقه موهام ولی جوابگو نیست روغن آرگانم اصلش گرونه دوست من طبق همینی که گفتم زد طی ۱۰ روز نتیجه گرفت صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
ahdnor مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 2658 دوست من طبق همینی که گفتم زد طی ۱۰ روز نتیجه گرفت خیلی خوبهاگ تونستم امتحان میکنمممنون از راهنماییت🙏❤️ السلامعلیکیااباصالحالمهدی🙏💚