2777
2789
عنوان

وای تو رو خدا بیاید 😭😭😭 عمل کردم!لیپو غبغب🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6686 بازدید | 25 پست
مامان من انجام داد ۳۵ سالشه عالی بود

چه مامان جوونی ،زود ازدواج کردن و بچه دار شدن پس ،من خودم سی سالمه غبغب خیلی بزرگی نداشتم چون چاق نیستم ولی ارثی هست و دوست داشتم صاف بشه و انجام دادم امیدوارم نتیجه ببینم و زودتر نقاهت و تورم و کبودی و شلی پوست و توده ها از بین برن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مامان جوونی ،زود ازدواج کردن و بچه دار شدن پس ،من خودم سی سالمه غبغب خیلی بزرگی نداشتم چون چاق نی ...

اره خیلی جوونه😂

مامان منم زیاد تپل نیست ولی غبغب داره الان جواب همه رو میدم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

من خودم چهارشنبه ۱۸ ام بهمن انجام دادم ،همین دو روز پیش ،نیمه بیهوش و تو بیمارستان  سه تا سورا ...

دکتر گفته گن رو ب مدت یکماه مداوم استفاده کنم و از روز دوم ماساژ رو شروع کنم و اینک نحوه ماساژ رو برام تو یه کلیپ ارسال کردن ،و داروی آنتی بیوتیک و مسکن دادن که هر ۶ ساعت بخورم .

🧐

جواب دادم که نیومد 💔

گفتم بهش کرم داد برای شلی پوست و جای بخیه

گفت با یک ماه گن ببند مامان ولی الان سه ماهه میزاره😂ماساژ و کمپرس هم میزاشت 

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

جواب دادم که نیومد 💔 گفتم بهش کرم داد برای شلی پوست و جای بخیه گفت با یک ماه گن ببند مامان ولی ال ...

کمپرس گرم یا سرد ؟پماد لیفتینگ داد یعنی ؟میشه برند و نوع پماد رو بگی

من جای سوراخ بخیه نخورد ،برای ایشون بخیه زدن؟مامان الان راضی هستن؟تورم و توده ها از بین رفتن ؟شلی پوست رفته و پوست به عضله چسبیده؟چقد طول کشید ؟گن رو فقط شبا می‌بندن؟تا یکماه مداوم بست؟

کمپرس گرم یا سرد ؟پماد لیفتینگ داد یعنی ؟میشه برند و نوع پماد رو بگی من جای سوراخ بخیه نخورد ،برای ...

نمیدونم ولی فکر کنم گرم بود یادم نمیاد ، بله برند mnd  بود که روز وشب داشت

اره فقط قسمت هایی که میله توش گذاشته بودن رو بخیه زدن

اره خیلی راضیه،ی کوچولو توده داشت که رفته بود مزو غبغب چند جلسه اوکی شد

مامانم رعایت نکرد درست و کامل از بین نرفت ی کمی موند اگر میخواین کامل بچسبه باید زاویه هم بزنین یک هفته مداوم میبست بقیه وقتا فقط موقع خواب