2777
2789

خونه مادرشوهرم بودیم 

عمه های شوهرم اونجا بودن 

گوشیم دست بچه خواهرشوهرم بود 

خونه تازه خریدیم یخورده از قسطش مونده 

بعد دختر خواهر شوهرم برد فیلم خونمونو بهشون نشون داد گفت خونه زن داییه 

بعد از اینکه رفتن خواهرشوهرم سرم داد زد 

من هنوز نامزدم 

گفت واسه چی خونه رو به همه نشون میدی ببین اگه تونستی قسطشو بدین من اسممو عوض میکنم همه چشمون میزنن 

بعد منم گفتم آبجی خدا بزرگه درست میشه شوهرمم داد زد گفت کجا درست میشه باید کابینت بزنم باید وسایل بخریم 

منم داد زدم گفتم صداتو واسم نبر بالا 

بعد پدرشوعرم گفت تو خونه خریدنی گفتی من عروسی نمی‌خوام گفتم خب حالا من میخوام اون موقعه گفتم نمی‌خوام که بابام ۵۰۰میلیون کمک نکرده بود حالا که کرده عروسی می‌خوام 

بچه ها من همیشه میرم خونه پدرشوهرم همش بهم نیش میزنن من چیکار کنم آخه 🥲🥲🥲🥲

هایا

دوری و دوستی 

وقتی اینقدر بی ارزشت میکنن مگه مشکل داری پا میشی میری اونجا

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی یه بار میرم زیاد نمی‌رم به خدا 

همونم نرو 

باهاشون صمیمی نشو 

قطعا یه جوری رفتار کردی که به خودشون اجازه میدن سرت داد بزنن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چرا گوشیتو دست بقیع میدی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد