2777
2789
عید باشه آدم بعد افطار عید دیدنی میره یا حتی عید دیدنی هم میشه با زبون روزه رف

مگه خدا پیعمبر نگفتن نباید عید روزه بگیرین حرامه خب دیگه الان عیدم نباید روزه باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه خدا پیعمبر نگفتن نباید عید روزه بگیرین حرامه خب دیگه الان عیدم نباید روزه باشین

عید قربان و فطر رو گفتن نه عید نوروز  

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

چیزی که درمان نمیشه ریشه تواعصابواسترس داره منم ۵ساله دارو میخورم ولی بازم مشکلات تمومی نداره

بخدا اداره‌ای هورمونی با وجود نرمال بودن هورمونها. تقویتی. مزو و پی ا پی رو ز به روز بدتر میشه 

بخدا اداره‌ای هورمونی با وجود نرمال بودن هورمونها. تقویتی. مزو و پی ا پی رو ز به روز بدتر میشه 

استرس واضطراب اگه داری درمانش کن چون استرس هربلایی سر آدم میاره یه دوره دارو بخور اگه استرس داری

استرس واضطراب اگه داری درمانش کن چون استرس هربلایی سر آدم میاره یه دوره دارو بخور اگه استرس داری

استرسم بخاطر موهام هست که هیچ جوره بهتر نمیشه ی ذره بهتر بشه استرس ندارم. سرترالین خوردم بدنر شدم 

استرسم بخاطر موهام هست که هیچ جوره بهتر نمیشه ی ذره بهتر بشه استرس ندارم. سرترالین خوردم بدنر شدم&nb ...

چی بگم والا علم اونقدر پیشرفت نکرده دکتراهم خیلی پولکی هستن خودم۲۳ساله بیماریه روده دارم درمان نداره ذله شدم

چی بگم والا علم اونقدر پیشرفت نکرده دکتراهم خیلی پولکی هستن خودم۲۳ساله بیماریه روده دارم درمان نداره ...

آره من ی تونیک برام نوشت بهم نساخت رفتم عوض کنه دوباره ویزیت گرفت