2777
2789
عنوان

خدایا یه شوهر.....

898 بازدید | 57 پست

یه شوهر پولدار، چشم پاک، باشخصیت، خوشگل، وفادار، مهربون، به همه دخترای نازنین بده و (خودم 🤣)  😍😍

آمیننن 😍🙏

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک انسان  تمام ویژگیا رو باهم  نداره

عزبزم به جا این بگو آمین، بعد هیچکی از آینده خودش خبر نداره که خدا چي براش پیش بینی کرده باشه و چرا آدم اینجور هست و من دیدم 🙏😍

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
عزبزم به جا این بگو آمین، بعد هیچکی از آینده خودش خبر نداره که خدا چي براش پیش بینی کرده باشه و چرا ...

آمین  ببخشید😂

خوداگاه❣️به هر چی فکر کنی میشه😍💰💶💸❤️🔥

عزبزم به جا این بگو آمین، بعد هیچکی از آینده خودش خبر نداره که خدا چي براش پیش بینی کرده باشه و چرا ...

عزیزم ناراحت نباش ها ولی هیچکس کامل نیس و همه یه ایرادی دارن 

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶♀️

نیست

هست گلم به وقتش یه جوری در خونتو میزنه که فکرشم نمیکنی و خوشحال میشی گلم فقط صبر کن 😍