دوستان به همه پیام دادن ، برا من که الان داشتم چک میکردم پیام هاشو پاک کرده دو طرفه 😂😂 و شماره حسابشو داشتم چک میکردم که به قدری امروز واریزی داشته حسابش ارور داده 😂😂 تا تونسته خورده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چت ها ۲ طرفه پاک شده جواب هیشکی نمیدن استوری نذاشته بعد این قضیه اخرین پست که گذاشته تو پیج خودش ۵ هفته پیش بوده کلا صفر تا صد این قضیه مشکوکه دلم می سوزه براس کسانی که پول واریز کردن 😔
خدا لعنتش کنه اصلا فکرشو نمیکردم همچین آدمی باشه اون همه تو کلیپهاش کمک اینو اون میکرد هکشون میکرد ...
هکر واقعی و کسی نمیشناسه کسی که واقعا متخصص باشه وقت خود نمایی نداره این یارو فقط عشقشو داشت و درحال جلب اعتماد بود که روز تولدش بتونه بهترین بازدهی و از کلاهبرداری اش بگیره
هکر واقعی و کسی نمیشناسه کسی که واقعا متخصص باشه وقت خود نمایی نداره این یارو فقط عشقشو داشت و درحا ...
خب بعد لینک چنلن به من داد عضو شدم اموزش اینا هم گذاشته من داشتم شروع میکردم که سوال پرسیدم ازش گفتم این چیه چجوره نمد فلان دیدم تو اکانت پشتیبانش یک افتس ان نشده واقعا چیکار کنم فقط لزم اسمم خواست با ۴ رقم اخر کد ملی برای ثبت نام