2777
2789
عنوان

امیر محمدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 56 پست
والا چی بگم الان اینجا از 5نفر فک کنم بیشتریم ک بهمون پیام دادن برنده شدیم😅من ک واریز نکردم

منم واریز نکردم گفتم اول نظر علمای نی نی سایت واجب تره  بعد دیدم اینا کلاهبرداریه  انگار چون به همه پیام دادن 

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم واریز نکردم گفتم اول نظر علمای نی نی سایت واجب تره بعد دیدم اینا کلاهبرداریه انگار چون به همه ...

اخه چون داخل پیج شون نباید کامنتا رو می‌بست یا حداقل چنتا استوری میذاش 

هیچی ب هیچی تازه پیجی ک برامن دایرکت ج میدادن کلا کامنتای پستای قبلیشونم پاک کردن و بستن ☹️

منم واریز نکردم گفتم اول نظر علمای نی نی سایت واجب تره بعد دیدم اینا کلاهبرداریه انگار چون به همه ...

حالا بالاتر یکی پیام گذاشته واسه دخترم واریز کردم بیاد نظر بده ببینیم جوابشو دادن یا نه

بچه ها منم این پیام برام اومده! که برنده شدم به نظرتون واریز کنم؟

مگه نگفتم فقط 5نفر انتخاب میشن

الان اینجا بشمر ببین چندنفر گفتن بما هم پیام دادن ک برنده شدی

بعد اگ دوس داشتی واریز کن

اول مطمئن بشید بعد واریز کنید

واریز نکنید به منم پیام دادن که شما جزو ۵ نفر هستید 

نه استوری چیزی گذاشتن کامنت بستن کلا ۶ تا پسته 

من بهشون پیام دادم چجوری اعمتاد کنیم گفتن ظرفیت پر شده

اگر من جزو ۵ نفر بودم چجوری‌پر شده؟ مشکوکه به نظر بنده پولتون نگه دارید

واریز نکنید به منم پیام دادن که شما جزو ۵ نفر هستید نه استوری چیزی گذاشتن کامنت بستن کلا ۶ تا پسته م ...

والا منم ب داداشش دایرکت دادم ج ندادن

اصلا هردوتا داداش هیچ استوری نذاشتن از خوده دیروز مشکوکن

ب من و دوستامم پیام داده تبریک ک شما برنده شدین شما انتخاب شدین زندگی خودتو و اطرافیان تونو تغییر بدین ولی تو تلگرام اصلا جواب گو نیس ن خودش نه پشتیبانیش دوستات شک نکنید کلاهبرداره تمام استوری هایی ک تو اینیستا از شاگرداش گذاشته بود که با چند ماه کارکردن تونستن ۲۰۷بخرن ایدی هاش فیک.کسی که داره تیم میسازه وقت داره یوتیوب درباره خیانت پسر دختر و این چرت و پرتا کلیپ بسازه کسی که دنبال پروژه دلاری و اماده کردن تیم خودش هست وقت این خزعبلات و ندارا طرف بجا ساله و فوق العاده زرنگ.گول شو نخورین پنیر مجانی تو تله موش فقط پیدا میشه

تو قرعه کشی جزو ۵ نفر اول شدید؟

برای همه فرستادن ، قضیه پنج نفر برتر کلاه برداریه ، چون دوتا شماره کارتی که فرستادن ، من زدم تو آپ که ببینم به نام کیه و بقدری امروز به حسابش واریز کرده بودن که آپ ارور داد ، و نمیشد چیزی واریز کنی ، بدش الان که تلگرامم رو چک کردم دیدم پیام هاشو دوطرفه دیلیت زده و حتا من پیاماشو تو پیویم ذخیره داشتم ،دیدم اکانتشو مخفی کرده ! همه ی اینا نشونه کلاهبرداری هست و من فکر میکنم از اسم شخص دیگه ای داره سو استفاده میکنه. گول نخورید،