والا من واریز کردم واسه دخترم بردنش تو یه گروه گفتن این کلیپها رو تا 23فروردین ببینید بعد امتحان میگیریم در حال که قرار بود آموزش آنلاین بدن لپ تاپ بدن
ب من و دوستامم پیام داده تبریک ک شما برنده شدین شما انتخاب شدین زندگی خودتو و اطرافیان تونو تغییر بدین ولی تو تلگرام اصلا جواب گو نیس ن خودش نه پشتیبانیش دوستات شک نکنید کلاهبرداره تمام استوری هایی ک تو اینیستا از شاگرداش گذاشته بود که با چند ماه کارکردن تونستن ۲۰۷بخرن ایدی هاش فیک.کسی که داره تیم میسازه وقت داره یوتیوب درباره خیانت پسر دختر و این چرت و پرتا کلیپ بسازه کسی که دنبال پروژه دلاری و اماده کردن تیم خودش هست وقت این خزعبلات و ندارا طرف بجا ساله و فوق العاده زرنگ.گول شو نخورین پنیر مجانی تو تله موش فقط پیدا میشه
برای همه فرستادن ، قضیه پنج نفر برتر کلاه برداریه ، چون دوتا شماره کارتی که فرستادن ، من زدم تو آپ که ببینم به نام کیه و بقدری امروز به حسابش واریز کرده بودن که آپ ارور داد ، و نمیشد چیزی واریز کنی ، بدش الان که تلگرامم رو چک کردم دیدم پیام هاشو دوطرفه دیلیت زده و حتا من پیاماشو تو پیویم ذخیره داشتم ،دیدم اکانتشو مخفی کرده ! همه ی اینا نشونه کلاهبرداری هست و من فکر میکنم از اسم شخص دیگه ای داره سو استفاده میکنه. گول نخورید،