2777
2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 55 پست
حق داره البته نفرین نکنه بهتره چون خواه ناخواه شما تاوان دل شکستن و آسیب زدن به یه انسان رو بعدها تو ...

ایشون حق اختیارزندگیشوداره چ دل شکستنی! 

به هر دوزاری بله بگیم ک نکنه دلش بشکنه! 

تازه ی ماه نشده آشناشدن برگشته ب عزیزاش نفرینم می‌کنه مشخصه دیگه چجورآدمیه. 

فقط میخادبااین حرفاازش سواستفاده کنه ک بتونه رابطه رو ادامه بده بلکه خدایی نکرده  این وسطا ی چی بهش بماسه وهمینجورمفتی تموم نشه

Dunyada olumden baskasi yalan

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس آدم چیکار کنه؟؟ من الان با ی نفر ۷.۸ ماه دوستم. .طرف معلمه..هیچی نداره زنش بشم چون دوستم داره؟؟ ...

واقعا نمیدونم باید چیکار کنیم😭😭😭😭حالا خوبه من اصلا شغلی نداره کارش کشاورزیه😭😭خرج خونوادشو خودش میده

پس آدم چیکار کنه؟؟ من الان با ی نفر ۷.۸ ماه دوستم. .طرف معلمه..هیچی نداره زنش بشم چون دوستم داره؟؟ ...

عزیزم شما حق انتخاب داری ولی از نظر من قلب یه انسان ارزش بالایی داره. وقتی قلب کسیو می‌شکنیم برای ترمیمش طرف آزار میبینه . از نظر من اگر قصد محک شخصی رو دارین شما میتونین هدفتون رو از همون اول بگین و احساسات و حرفای عاشقانه رو وسط نیارین تا ببینید طرف مناسبه یا نه. ولی اینکه قول و قراری بزارین و حرفای عاشقونه بزنید و یهو ببینید شرایط مالیشو نمپسندین مناسب نیس. مثل این میمونه پسری به قصد دوستی بیاد تو رابطع و بعد طرفو ول کنه بره خب قلب اون دختر می‌شکنه ، اعتمادش خرد میشه.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ایشون حق اختیارزندگیشوداره چ دل شکستنی!  به هر دوزاری بله بگیم ک نکنه دلش بشکنه!  تازه ی ...

من نخونده بودم ایشون یه ماهه با طرفه پایینش گفتم یه ماه بوده شما حق انتخاب داری فکر کردم چند ساله باهمن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیزم شما حق انتخاب داری ولی از نظر من قلب یه انسان ارزش بالایی داره. وقتی قلب کسیو می‌شکنیم برای تر ...

پارتنر من خیلی تنهاست بخاطر همین خیلی داره اذیت میشه😭رابطه اولشم بوده اینطوری شده 😭

واقعا نمیدونم باید چیکار کنیم😭😭😭😭حالا خوبه من اصلا شغلی نداره کارش کشاورزیه😭😭خرج خونوادشو خودش ...

ب نظرم باید ب فکر آینده خودمون بشیم خاهر..چون من این کیسم با چندتا بوده طوری گفت بهم...از ایناس ک از خانوادش هیچی نمیخواد و....ی زندگی سخت با این فاصله بکنم ک چی؟؟؟؟

خواستگار دارم نزدیک.. بعدشم اصلا از کجا معلوم راست بگن؟؟؟

اون همین الان ب من میگه شیطونی کنیم و...و شده ک کردیم متاسفانه در حد چت...خب آدم خر ک نی شک میکنه و....ی حالیه کلا..دلمو زدع..و نمیخوام ادامه بدم..برا جفتمون بهتره...هرکی سی خودش..منم شهر خودم ازدواج کنم اونم همین جور.. برادرم دوقطبی هست تازه..واقعا میترسم...خانوادش تحصیل کرده هستن..ولی اینجور ک فهمیدم خسیس..البته غیبت نشه هاا...کلا میگم...بعدشم ما سختش میکنیم فکر کن اومده خواستگاری و رفت و آمد کردیم و نخواستیم مث همه‌ی ملت..

عزیزم شما حق انتخاب داری ولی از نظر من قلب یه انسان ارزش بالایی داره. وقتی قلب کسیو می‌شکنیم برای تر ...

درست میگین...ما مجاری آشنا شدیم..هرگز قرار نداشتیم.. حتی عکس منم کامل و درست ندیده..پست بعدیمم بخون ممنون میشم نظرتو بدونم عزیزم

.