2777
2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 55 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق داره البته نفرین نکنه بهتره چون خواه ناخواه شما تاوان دل شکستن و آسیب زدن به یه انسان رو بعدها تو زندگیت میدی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
نه هیچکدوم شرایطشو نداریم

خب بگو من دوست پسر نمیخوام بابام بفهمه منو میکشه

فعلا از کات کردن دست نگه دار اصرار همیشه نتیجه عکس میده

حس طرد شدگی باعث میشه طرف التماس یا نفرین کنه

به درسات برس 

بگو بابام گوشیمو میخواد بگیره میگه کنکور داری

اشناییتون مجازی بوده؟

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

یه ماهه باهاشی؟ همچین گفت فکر کردم چند سالی هست . ولش کن بابا خب به ماه باهاش بودی دیدی مناسب نیس ادامه نمیخوای بدی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
یه ماهه باهاشی؟ همچین گفت فکر کردم چند سالی هست . ولش کن بابا خب به ماه باهاش بودی دیدی مناسب نیس اد ...

منم همینو میگم ولی میگه من تا حالا با کسی نبودم و خدا جوابتو میده و اینا ۸ سال تفاوت سنی داریم

چرا احساسات مردمو به بازی میگیرین 

نظر من اینه که کلا خودتو از اینجور روابط سطحی و هوس آلود بکش بیرون

با اینکار هم در حق خودت هم در حق پسرای مردم لطف بزرگی میکنی!

با این دوستی های پر خطر هم به آینده خودت آسیب میرسونی هم اونا

بیشتر از همه هم به خودت ضرر میزنی

و آینده خودتو تباه میکنی 

دلت به حال اون نسوزه

برا خودت دل بسوزون و بکش بیرون از این کارا

.
منم همینو میگم ولی میگه من تا حالا با کسی نبودم و خدا جوابتو میده و اینا ۸ سال تفاوت سنی داریم

خوشت نمیاد ازش؟

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

نه بابا شما آسیبی به ایشون نزدی، قولی ندادی، تو یه ماه هم نمیشه دلبسته شد . یه ماه بودی دیدی مناسبت نیس . ولش کن. 

حرفای محبت امیز زدین که اینطوری جو گیر شده تو یه ماه؟

من کلا ذاتی مهربونم مهربونی کردم چوبشو خوردم بعدشم من گویندم صدام خوبه چهرمم خوبه کم خواستگار نداشتم این اینطوری میکنه الان😭😭😭 

حق داره البته نفرین نکنه بهتره چون خواه ناخواه شما تاوان دل شکستن و آسیب زدن به یه انسان رو بعدها تو ...

پس آدم چیکار کنه؟؟

من الان با ی نفر ۷.۸ ماه دوستم.

.طرف معلمه..هیچی نداره زنش بشم چون دوستم داره؟؟؟بدبخت بشم؟؟؟؟تهش بکشه خودشو ی خونه بگیره اگ اگ اونم...۸ ساعتم فاصله داریم...اینکارو کنم ک چی؟؟

ک نفرین نکنه منو؟؟

خب گناه من چیه..😭😭😭😭اتفاقا داشتم بهش فکر می‌کردم کات کنم چی میشه...ولی چ کنم

من کلا ذاتی مهربونم مهربونی کردم چوبشو خوردم بعدشم من گویندم صدام خوبه چهرمم خوبه کم خواستگار نداشتم ...

اخی عزیزم

شاید پسره تجربه ی اولشه احساساتی شده...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز