2821
2789
عنوان

ضعف اسپرم

349 بازدید | 25 پست

بیشتر از یکسال از زمانی که از این دکتر به اون دکتر میرفتیم و  نی نی سایت رو بالا پایین میکردم و در به در دنبال درمانی واسه مشکل شوهرم بودم گذشته. پارسال این موقع فکر میکردم تا ابد حسرت مادر شدن رو دلم میمونه. گفته بودن هیچوقت بچه دار نمیشی مگر با آی وی اف. 

در تکاپوی کارای ای وی اف بودم که پریودم عقب افتاد اینقدر تا امید بودم که حتی بی بی چک هم نزدم. بعد از چند روز با کورسوی امید و دست و دل لرزون رفتم آزمایش و دیدم معجزه خدا شامل حالم شده. روزای پر استرس بارداری هم گذشت و بماند که چقدر با سخت بود و تمام مدت استرس از دست دادنش رو داشتم. ولی الان دختر عزیزم که معجزه و هدیه خداس تو بغلم داره شیر میخوره. این تاپیک رو زدم تا کسایی که تو شرایط من هستن و تمام تاپیکهای مربوط به ضعیف بودن اسپرم رو بالا و پایین میکنن بدونن هیچوقت نباید نا امید بشن و از خدا میخوام هرکسی که تو حسرت بچه هست رو به آرزوش برسونه مثل من

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم یساله باردار نشدم علاوه برتنبلی خودم شوهرمم مشکل داره انواع اقسام داروهارو خوردیم نشد ک نشد سال دیگ میریم برا آی وی اف

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

منم یساله باردار نشدم علاوه برتنبلی خودم شوهرمم مشکل داره انواع اقسام داروهارو خوردیم نشد ک نشد سال ...

منم هم تنبلی داشتم هم اسپرم ضعیف دکترم گف نمیشه ک نمیشه

الان ۵ هفته مه.بعد از ۵ ماه اقدام با ۳۶ سال سن 

فقط توکل کن بخدا

ایمانتو قوی کن

منم هم تنبلی داشتم هم اسپرم ضعیف دکترم گف نمیشه ک نمیشه الان ۵ هفته مه.بعد از ۵ ماه اقدام  فق ...

اریاناااززز منم مریم🤣🤣🤣🤣

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

مورفو چند بود؟؟؟؟منم همسرم مشکل داره خودمم تنبلی دارم 

هم تعدادکشکمه ۹میلیون هم تحرک اصلی صفر.موفو هم بعد دارو بدتر شد از ۵ رسید به ۱.۵

خیلی هزینه کردیم داروهای همسرم هر سری میلیونیهولی جواب نداد.مشکل واریکوسلم نداره 

داروگیاهیی هم خرنوب و ..‌ هیچکدوم جواب نداد‌.