2777
2789
عنوان

حس میکنم چندشم

112 بازدید | 13 پست

تو خیابون که راه میرم معمولا کسیو نگاه نمیکنم ولی حس میکنم بیشتر مورد توجه مردای میانسال قرار میگیرم تا جوونا! نمیدونم چخبره چن بار دقت کردم علنا نخ میدن و این رفتارشون باعث میشه احساس چندش بودن داشته باشم که چرا باید ی پیریه چندش منو پسند کنه پسرای جوان معمولا اصلا نگاه نمیکنن و این بهم احساس امنیت میده ولی وقتی این پیرایی که پاشون لب گوره نگام میکننو نخ میدن میخوام همونجا وسط خیابون خودمو نیستو نابود کنم

قیافه‌مم همچین بد نیست نه خیلی خوشگلم نه خیلی زشتم ی ادم کاملا نرمالم نمیدونم این چ شانس عنیه اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از شما نیست. از پسرای جوون هم نیست.  مشکل از پیرای هیز و هرزه هست. حالا شما میری تو خیابون نخ میدن فقطم برا شما نیست مزاحم خیلیا میشن به تو و لباستو و فلان و اینا مربوط نیست. دوست من پدرشوهرش بهش پیشنهاد داده بود پیرمرد خرفت عوضی.  بهش گفته بود تو بغل پسری که من بزرگ کردم میخوابی به من میرسه اخ و پیفم. بیچاره هنگ بود کلا.  میخواست طلاق بگیره

پیرمردا خیلی عوضی شدن نمیدونم چرا واقعا

مشکل از شما نیست. از پسرای جوون هم نیست.  مشکل از پیرای هیز و هرزه هست. حالا شما میری تو خیابون ...

یاخدا

😐😐دنیا چه جای کثیفی شده خداشاهده امروز ی پیری داشت منو با چشاش میخورد از ترسم چسبیده بودم به مامانم که ی وقت فک نکنه بی صاحابم و دنبالم راه نیوفته

یاخدا 😐😐دنیا چه جای کثیفی شده خداشاهده امروز ی پیری داشت منو با چشاش میخورد از ترسم چسبیده بودم ب ...

به نظرم اینم باید از نشونه های اخرالزمون باشه وگرنه چیزی برای این حجم از کثافتکاری به ذهنم نمیرسه

💔😐واقعا؟ از خودم بدم میاد حس میکنم چهره و قیافه م خیلی عنه که اینا منو پسند میکنن

نه خاهر همه همین جوری هستن

ما اینجا یا قهوه خونه داریم که پیرمردا زیاد میان اونجا تقریبا وسط شهرونه فقط کافیه از جلوش رد شی انگار لختی

ابجیم برای گربه سوسیس گرفته بود که بده بهشون بعد یه پیری از کنارش رد شد گفت جوووون سوسیس دوست داری ابجیمم جودو کار میکنه یه دونه زدش یارو افتاد شانس اوردیم چیزش نشد کثافت انقدر دادزد یارو رو فوحش داد که اومدن پیر مرده رو بردن