2777
2789
عنوان

کیا النگو آینه ای دارن؟یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 24 پست
من خیلییی دوس دارم آینه ای😭 ینی حاضرم مچ بند بندازم تو خونه ک چیزیش نشه😂 ولی خب اینکه میگن تورفت ...

دقیقا همین کار و بکن موقع کار خونه که دستت میخوره اینور اون ور مچ بند بنداز 

من یه دونه دارم از ۱۰سال پیش دارم الان چندتا نقطه فرورفتگی خفیف داره بقیش که ۳سال پیش خریدم فقط کمی ...

به نظرت تحت چ شرایطی فرو‌رفته میشه؟

ینی خیلی باید ب درو دیوار و اینا بخوره؟یا نوازش کنی میره تو😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلییی دوس دارم آینه ای😭 ینی حاضرم مچ بند بندازم تو خونه ک چیزیش نشه😂 ولی خب اینکه میگن تورفت ...

فروختم رفت خوردم زمین باهاش کلا کج شد 🤣

ولی تا زمانی که داشتم فرو رفتگی نداشت ولی تو پر بود 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

از طلافروشی بپرس خودشم مشخص میشه اگر خیلی سبک باشه به نسبت حجمش هر چی تو دلته بخر، نهایتش چند سال ...

اره راس میگی بیخیال

فوقش باز عوض میکنم 

سایز دستم یکه هرکدوم ۳ گرم میشه

به نظرت تحت چ شرایطی فرو‌رفته میشه؟ ینی خیلی باید ب درو دیوار و اینا بخوره؟یا نوازش کنی میره تو😂

نه بابا خیلی محکمه ولی مثلا دستت محکم بخوره به دیوار یا به سینک یا جایی ممکنه اندازه یه نقطه ریز فرو بره اونم وقتی النگو دست خودت هست و زیاد بهش دقت میکنی متوجه می‌شی بقیه نمیتونن ببینن

ای بابا😂پهن بود یا خیلی ظریف

متوسط بود ولی تو پر

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^