2777
2789
عنوان

دیگران از کدوم ویژگی شخصیتی شما تعریف میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 21 پست

والا از خیلیا شنیدم که از خوش صحبت بودنم تعریف و تمجید کردن و نمیدونم آیا واقعا خوش صحبت هستم یا نه؟ اما همیشه سعی میکنم اطلاعات عمومیم رو با مطالعه مطالب و کتاب های مفید بالا ببرم، تو صحبتام از ضرب المثل ها، حکایت ها و حتی اشعار شعرای معروف به خصوص مولوی و حافظ استفاده میکنم، هر چقدر هم اندوهگین باشم سعی میکنم با خنده رو روی خوش با دیگران همکلام بشم...

بازم قضاوت با من نیست که آیا خوش کلام و زودجوش و اجتماعی هستم یا خیر

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

منطقی تصمیم گرفتن 

شخصیت اروم و خنده رو بودن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا از خیلیا شنیدم که از خوش صحبت بودنم تعریف و تمجید کردن و نمیدونم آیا واقعا خوش صحبت هستم یا نه؟ ...

ععزیزم میشه کتاب هایی ک خوندی که باعث شد اطلاعااتت بره بالا رو معرفی کنی

میگذره(:
ععزیزم میشه کتاب هایی ک خوندی که باعث شد اطلاعااتت بره بالا رو معرفی کنی

عزیزم من خیلی کتاب خوندم و میخونم از کتابای تاریخی و دیوان های اشعار گرفته تا کتابای روانشناسی و فلسفی و رمان (البته منظورم رمان های آبدوغ خیاری نیست... رمان هایی که جزو شاهکارهای ادبیات جهان هستند رو خوندم و میخونم)

شما چه سبک کتابهایی مد نظرتونه؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
والا از خیلیا شنیدم که از خوش صحبت بودنم تعریف و تمجید کردن و نمیدونم آیا واقعا خوش صحبت هستم یا نه؟ ...

چقدر قشنگ راجبش صحبت کردی

حتی راجب خوش صحبت بودنم، خوش صحبتی😍😂

ممنونم❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عزیزم من خیلی کتاب خوندم و میخونم از کتابای تاریخی و دیوان های اشعار گرفته تا کتابای روانشناسی و فلس ...

من بیشتر کتاب های خوندم که روی اعتماد بنفس و اینا بهم روحیه دادن 

من از کتاب های روانشناسی خوشم میاد 

تاریخی دوست ندارم 

ی جوری دوست دارم ک مثلا هم اطلاعات عمومی باشع و هم اینکه بخونمش راحت بتوونم متوجه بشم و واسم جالب باشه  حالا اطلاعات در زمینه روانشناسی.  پزشکی و .. فق اسم کتاب نمیدونم ک خوب باشه۰🥺

میگذره(: