ما خمیر دندون هم استفاده می کنیم نمیدونم والاه درسته یا نه
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
منم صبح روغن خیلییییییی خیلییی داغ ریخت رو دستم سریع گرفتم زیر شیر آب سرد خیلی بهتره
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم . طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آرد خوب بود ما خمیر دندون هم استفاده می کنیم نمیدونم والاه درسته یا نه
خمیر دندان میسوزنه من زدم دیدم میسوزه شستم
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم . طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
والاه خوب می کنه اما نمیدونم بچه میتونه تحمل کنه یا نه
اون خانومه گفتن من نتونستم تحملم کنم
بالاخره استانه تحمل هر فرد متفاوته ولی نزنید میسوزه گناه داره
چون سوزشش زیاده
ارد خنک ندارید؟ اون زودتر از خمیر دندون خوب می کنه
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟.اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)
باید با آب سرد میشینی و بعد عسل میذاشتی روش یکم که میگذشت کمپرس یخ روش میذاشتی
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍