golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1863 عنوان بیاید بگید چند درصد ممکنه باردار باشم 51 بازدید | 3 پست بی بی چک بعد پنج روز تاخیر منفیجلوگیری طبیعیهفت روز عقب انداختم ولی سابقه عقب انداختن تا پنج روز دارمعصبی و کم حوصله درد شکمترشحات بی رنگ و بی بو زیاد دارم نکته . ده روزی پودر سنجد خوردم ممکنه باعث تاخیر پریود شده باشه ؟ یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی. 1402/11/20 | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسودگی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4513 چند روز صبر کن چندتا بیبی چک مارک مختلف بخر ببین نتیجه چیه دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
آسودگی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4513 عقب انداختن تا ده روز هم طبیعیه من وقتایی که استرس زیاد داشته باشم یا سردی جات زیاد بخورم تا ده روزم عقب انداختم دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
golyakh2023 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1863 عقب انداختن تا ده روز هم طبیعیه من وقتایی که استرس زیاد داشته باشم یا سردی جات زیاد بخورم تا ده روزم ... ممنون . خودم حس میکنم برا سردی بدنم باشه اخه سنجد هم سرده من چند وقت خوردم یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.