2821
2789
عنوان

بخاطر خدا

47 بازدید | 8 پست

لطفاااا کمک کنید داداشم تماممم نقاط بدنش پر ابله شده من تازگیا خوب شدم اما اون افتضاح گرفته یعنی هیچ نقطه خالی تو بدنش نیس داره کلافه میشه از سوزش و خارش تو رو خدا ی چیز بگید اروم شه دکتر فقط بش پماد و امپول داد

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

ببین بره زیر دوش روزی دوسه بار موقعی که زیاد خارش داره اون پمادا هم بزنه دیگه دست نزنه کاری نمیتونه کنه امروز که شدت گرفته خازشش نهایت تا دوروز دیگه خارشه تموم میشه و خودبخود پوچ میشن اما بگو ابدا دست نزنه خودش پوچ میشه 

❤️

ببین بره زیر دوش روزی دوسه بار موقعی که زیاد خارش داره اون پمادا هم بزنه دیگه دست نزنه کاری نمیتونه ...

من تازگیا خوب شدم اما لکا رو‌صورتم هستن هنوز ولی داداشم کل بدنش پره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تازگیا خوب شدم اما لکا رو‌صورتم هستن هنوز ولی داداشم کل بدنش پره 

اون لکا کمرنگ میشه اما پماد بزن یه مدت ایشالا کلا نمونن واس منم دوسه تا موند کمرنگ هست

❤️

اون لکا کمرنگ میشه اما پماد بزن یه مدت ایشالا کلا نمونن واس منم دوسه تا موند کمرنگ هست

خداکنه‌نمونن تو خالی شده بود کرم ترکیبی میزدم که دکتر داد داخلش کرم رف هنوز از کرمی که زدم یکم داخلش سفیده نمیدونم میره یا نه دست درد نکنه گلم

خداکنه‌نمونن تو خالی شده بود کرم ترکیبی میزدم که دکتر داد داخلش کرم رف هنوز از کرمی که زدم یکم داخلش ...

زیاد بهش فک نکن ایشالا میره من خوب خوب شده بود صورتم ولی لک بود رو اون لکا هم میزدم پماد روزی دوبار الان کمرنگه دیگه 💋

❤️

زیاد بهش فک نکن ایشالا میره من خوب خوب شده بود صورتم ولی لک بود رو اون لکا هم میزدم پماد روزی دوبار ...

چ پمادی

2823
2791
2779
2792