2821
2789
عنوان

آیا من خنگم ؟

201 بازدید | 6 پست

خیلی حالم بده اینجا تنها جاییه که میتونم هر چی از دلم میاد بگم میتونم قوی نباشم هر از گاهی دلم میگیره به خدا میگم آیا من اینقدر خنگم که چند ساله هیچی قبول نشدم بعدش میگم شاید یه حکمتی داشته بعدش میگم پس چرا بیخیال نمیشم من به کی بدی کردم دارم اینجوری زجر میکشم بخاطر چارتا کتاب دبیرستانی

خدا چطوری این غمم میخواد جبران بشه می از ته دلم میخندم؟

نه عزیزم خنگ نیستید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

تلاشتون رو کمی بیشتر کنید به خودتون بیشتر امید و انگیزه بدید و توکل به خدا کنید انشالله نتیجه مطلوب میگیرید عزیزم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تلاشتون رو کمی بیشتر کنید به خودتون بیشتر امید و انگیزه بدید و توکل به خدا کنید انشالله نتیجه مطلوب ...

متاسفانه وقتی از برنامم عقب میفتم یا دو روز خوب نمیخونم حال بدم نمی‌ذاره ادامه بدم می‌دونم بده اشتباه ولی نمیدونم باید چطور درستش کنم به گذشته فکر نکنم

نفسم به زور بالا میاد 

شاید تلاشت به اندازه ی کافی نبوده

امسال دارم کل روز تلاش میکنم ۸صب تا۸ شب کتابخونه ام مفید ۸ الی ده ساعت در روز میخونم  (گاهی ام میام خونه تا۱۲ میخونم) جز روزای تعطیل که کتابخونه بستس مثلاً دیروز و امروز بسته بود خونه فقط تونستم نهایت ۴ساعت بخونم خیلی عصبیم و ناراحت 

امروز داشتم تست مطالبی که از قبل خوندم رو میزدم تستای کنکور سالهای قبل چرا چرا باید چندین ساعت فقط ۱۵تا تست فیزیک بزنم اونم نصفش غلط درس خوندن در عین حال که ساده ترین کاره سخترین کاره خیلی تناقض داره 

امسال دارم کل روز تلاش میکنم ۸صب تا۸ شب کتابخونه ام مفید ۸ الی ده ساعت در روز میخونم  (گاهی ام ...

یه مشکلی داری و گرنه با ساعت مطالعه که تو داری باید خوب میبودی

مشکلتو پیدا کن 

شاید خوب درس نمیخونی و حواست پرته میشه 

من خودم چند بار رفتم کتابخونه یه کلمه نمیرفت تو مغزم چون مدام حواس پرت میشد و جامم خوب نبود

قلمچی شرکت کردی؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

2823
2791
2779
2792