2777
2789
عنوان

زندگی در امریکا

2076 بازدید | 9 پست

از وقتی فهمیدم که تو امریکا اکر بخوای خونه ۱۵ میلیاردی بخری همش  با ۹۰۰ تومن پول پیش مابقی بهت وام میدن  ۱۵ الی ۲۰ ساله خیلی ناراحتم ما چرا تو ایران با این شرایط فقط مستاحر میشیم ناعادلانه اس و ما داریم احمقانه زندگی میکنیم 

یعنی اگر من با این شرایط اونجا بودم صاحب خونه بودم و این خیلی منو عذاب میده 

مثلا فردا پس فردا یکی بیاد خواستگاری من مجبورم کل پس اندازم رو که من عین عین حماقت میدونم بدم جهاز چون بنطرم جهاز یه رسم منسوخ و مزخرف ادم عاقل این همه پول جهاز نمیده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا اینقد شرایط خونه دار شدن خوبه؟ شرایط مهاجرتش چجوریه؟

اره با درصد خیلی پایین وام میدن خونه بخری 

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
تاپیک آخر منو بخون زندگی در ایتالیا بعد با ایران مقایسش کن

ریدم به زندگی گرون تو ایران با ۲۰۰تومن پول پیش طویله بهم دادن ۲۰۰ تومن الان بی ارزش کم پولی نیست  من خودم به شخصه با درامدی که دارم میتونم یه زندکی رو بچرخونم ولی مسکن ندارم مسخره اس دختر ایرانی ۳۰۰ تومن  جهاز میخرع که چشم خاله عفت و اتسی کور بشه   از اون جاهل تر اونهایی که میگن یخچالش پر نبود همه این حرفها برایمن خنده داره 

تورم بیداد میکنه و حقوق ها هم کفاف نمیده

تو استانداردهای جهانی من فقیر نیستم ولی تو ایران فقیر محسپب میشم اون شرایط ایتالیا رو من دارم برای من زندگی خوبی بود کاش اونحا بودم