2777
2789
عنوان

خونریزی مقعد و حالت تهوع

613 بازدید | 17 پست

سلام من از طرف تاپیک زدم ایشون چند سالی هست بواسیر داره و خونریزی از مقعد هم داره که جدیدا میگه ببخشید تو دستشویی که میره داخل کاسه پر خون میشه  و همچنین حالت تهوع هم جدیدا میگیره و این رو هم بگم خود من خیلی بهش میگم برو دکتر نمیره عزیزانی که تجربه مشابه دارن بفرمایید از چی میتونه باشه 

وای بگو بره دکتر

گوشت اضافه هم اورده مقعدش؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بره دکتر عمل کنه تنها راهش همینه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اگر اوایلشه و شقاقه بگو حتما حتما ظیاف و پماد هموروئید بگیره بزنه یکسره چرب کنه فقطم غذاهای ابکی و کاهو و سبزی زیااااااد بخوره

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

احتمال خون ریزی معده هست

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

الان دلیلی ک نمیره دکتر چیه؟ اینجا ممکنه دوتا بچه را حل اشتباه بدن بدتر بشه چی؟ 

برن دکتر چیزی ازشون کم میشه یعنی انقدر سلامتیشون براشون بی اهمیته؟

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
2790
2778