2821
2789
عنوان

از مرگ می‌ترسی؟

197 بازدید | 36 پست

من همسرم میگه نه نمی ترسم بعد جالب اینه کلا مذهبی نیست نه نماز تو عمرش خونده نه روزه این چطور نمیترسه؟بهش میگم از اون دنیا نمیترسی به هر حال آدما تقاص هر اتفاق این دنیا رو میدن میگه مطمئنی اصلا چنین چیزی هست راستش خود من خیلی برام ترسناکه یک درصد حتی فکر کن باشه تقاص بدی هارو بدی ترسناکه دیگه نظر شما چیه ؟حس میکنم بعضی ها نمی‌خوان باور کنن مثل شوهر من بهم میگه همین دنیا جواب کارامون میگیریم بقولی بهشت و جهنم همین‌جاست 

بهترین خودت باش

نمیدونم کدوم باور کنم تو قرآن رو تو مطالب دینی که میگع هست اما مثال هایی هم مثل شوهر مم میزنن که میگم نکنه همین‌جاست یه دنیا یه بار زندگی یک بار تقاص

بهترین خودت باش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همیشه که نیاز نیست نماز بخونی آدم چه نماز بخونه چه نه از مرگ می‌ترسه منم خیلی میترسم

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
همیشه که نیاز نیست نماز بخونی آدم چه نماز بخونه چه نه از مرگ می‌ترسه منم خیلی میترسم

نه عزیزم منظورم این بود دلیل میاره که اون دنیایی نیست که بخوای براش ترسی داشته باشی

بهترین خودت باش
نه به هیچ عنوان نمی‌ترسم ازشنیدن مرگ کسیم دیگه تعجب نمیکنم چون دیگه پذیرفتم همه رفتنی هستیم اما هرکس ...

نظرت درباره حرف شوهر من چیه بهشت و جهنم همین‌جاست روح هم با مرگ جسم میره تو کالبد دیگه و اون دنیایی نیست ؟

بهترین خودت باش
نه عزیزم منظورم این بود دلیل میاره که اون دنیایی نیست که بخوای براش ترسی داشته باشی

اینم از طرز فکرشه به نظر من هست ولی اونطور که برای ما بازگو کردن نیست

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
چ مسخره یعنی همه آدمای دنیا جز مسلمونا باید بترسن؟ سر نماز و روزه؟ انسانیت چیز دیگه‌اس و بر اساس ه ...

نه عزیزم منظور منو درست متوجه نشدی منظورم ترس از اون دنیاست بیشتر مرگ بخاطر ترس از اینکه بعدش قراره جواب کارتو بدی یا نه 

بهترین خودت باش
منم اصلا مذهبی نیستم ولی نمی‌ترسم .ربطش چیه اخه؟ اینهمه ادم تو دنیا مذهبی نیستن .مگه چیه؟ نکنه فک می ...

نه نمیدونم چطور منظور برسونم اصلا میگه اون دنیا نیست که بخوای بترسی برای حسابرسی بابت این ترس منظورمه

بهترین خودت باش
نظرت درباره حرف شوهر من چیه بهشت و جهنم همین‌جاست روح هم با مرگ جسم میره تو کالبد دیگه و اون دنیایی ...

درسته آدماتقاص کارشونوتوهمین دنیاهم پس میدن امابهشت وجهنموهرگزانکارنمیکنم چون وجودخداروباورکردم وتامیتونم توزندگیم کاری نمیکنم کسی دلش ازم بشکنه

Dunyada olumden baskasi yalan