2821
2789
عنوان

کنسرت حامیم🥲

864 بازدید | 21 پست

دیشب رفتممم🌱

خیلییی عالیییی بود

انقد بهم خوش گذشت ، بهترین شببب زندگیممم بود

انقد حامیم مهربونه و دوست داشتنی بود❤️🥲

ایشالا بتونم یه بار دیگه برممم مث یه رویا بود

ب همتون پیشنهاد میکنم اگه اومد شهرتون حتمن برینننن حتمننننن🥲

فقد نزاشتن باهاش عکس بگیرم حیفففف😥

اونایی ک رفتین گذاشتن باهاش عکس بگیرین؟🥲

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد پول دادی

ردیف ۹ بودم ، ۵۰۰ با مالیات ۵۴۰

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

عههه رفتی بالاخره؟ خوب بود؟ از طرف من از دور ماچش میکردی🤕💔😂

اره رفتممم ، عالییییی 

انقد خوش گذشتتت

🥲😂❤️

فقد نشد باهاش عکس بگیرم

هی یه کنسرت حامیم هم نرفتیم😕

ایشالا میریییی

ولی اگه اومد شهرتون حتمن برو 

اره رفتممم ، عالییییی  انقد خوش گذشتتت 🥲😂❤️ فقد نشد باهاش عکس بگیرم

خوش بحالتتتت عیجاان، منمم میخوام  

ایشالا همیشه بهت خوش بگذره عزیزم❤😘

چقد بددد.....ایاشلا دفعه بعدی بر عکس بگیز

یاسمنآ:)🎀

خوش بحالتتتت عیجاان، منمم میخوام     ایشالا همیشه بهت خوش بگذره عزیزم❤😘 چقد بددد.....ای ...

حالا ما عادت کردیم اینجور مینویسی میتونیم بخونیم این بدبختا نمیتونن درسش کن😂

تو اسمون دنبال ستاره نور ماه فقط به تو میکرد اشاره✨🌚

خوش بحالتتتت عیجاان، منمم میخوام     ایشالا همیشه بهت خوش بگذره عزیزم❤😘 چقد بددد.....ای ...

ممنونمممم گل

هعی ایشالا😥

اومدع بود نتونستم برم  هییی

هعییی 

میری ایشالا