2777
2789
عنوان

شوهرم مثل قبل هوامونداره

275 بازدید | 22 پست

خیلی اخلاقش عوض شده چیکارکنم خیلی جوش میزنم 

همش میگ مقصرتویی توبچه ایی بزرگ شو و...

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردابچه ان بهش توجه ومحبت کن خوب میشه

قدیم ارومـبود الان خیلییی بدباهام حرف میزنه تایچی میگم عصبی میشه

همشون همینن خرشون از پل که میگذره از ما بدتر براشون وجود ندارد.سعی کن سیاست داشته باشی عصبانیت و ناراحتی تو نشون نده و دورو باش هرچند خودم هنوز نتونستم.هرچی باشه میگم و خودمو خالی میکنم از من بدتر نیس جاریم ولی دورویه همه دوستش دارن

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
شاید این دیدگاه شماست  شاید مثل قبل هستن هنوز ، اما توقعات ایشون از شما تغیر کردن

اره من قبل عمل تیروئیدم هرچی عصبی میشدم ایشون میگفتن واسه تیروئیدت الان انتظارداره من فقط سکوت کنم وهرکاری دوستدارن انجام بدن تامیام نظربدم فحش میده میگ الان ک تیروئیدنداری چراخوب نیستی

همشون همینن خرشون از پل که میگذره از ما بدتر براشون وجود ندارد.سعی کن سیاست داشته باشی عصبانیت و نار ...

یعنی جاریت چجوری رفتار میکنه؟

یا رومی رو، یا زنگی زنگ،این ضرب المثل خیلی قشنگه، بنظر من توضیحش میشه این : خوشبخت کسیه که خودش باشه، خوشبختی یعنی بتونی خودت باشی، اگرنه ،تا بیای بجنبی بخودت، خودتو خیلی وقته از دست دادی، بیخیال بقیه، بزار باد به هر جهتی که میخواد بوزه، بوزه، تو ریشه باش نه برگ
خب چرا میگه شاید زیادی ازش توقع حمایت داری یا وابسته ای یا غر می زنی اگر واقعا اینجور هستی باید اصلا ...

زیادوابستشم و اگ عصبی میشم حق دارم دیشب مهمونی بودیم بعد میخاستن شام بخورن هی خاهرشوهرم ومادرشوهرم گف زنگ بزن بیاد زشته منم پیام دادم بیا دیگ ازبس حرف شنیدم خستم میگ تو بچه ایی بزرگ شو وهمه تقصیر توعه😔😔

به آبجیش میگفتی خودت زنگ بزن_اینادرباره خانوادشون چیزی بگی قاطی میکنن

اتفاقا خودشونم زنگ زدن بعد میگ توگفتی زنگ بزن 😖