2777
2789
عنوان

ینی تموم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست

آره واقعا جر و بحث تقصیر کدومتون بود بعد واقعا هم دوستش داری باید هر دوتاتون همدیگرو دوست داشته باشید اگر دوستش داری و تقصیر تو بود عذر خواهی کن و اگر تقصیر اون بود قشنگ و با صداقت و درست و بدون دعوا و تندی صحبت کن 

چند سالشه ؟

اوهومممم ؟ 

فقط بنظرم مردا مثل ما زنا نیستند که بخوایم خیلی حرف بزنیم و توضیح بدیم دوست دارند تو غار تنهایی خودشون باشند یکی به دو کنند . 

نه سرد شو نه خیلی پیگیر . زمان بده ، بعضی اوقات زمان چاره کار 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دعوا تقصیر کی بوده واسه چی بوده  اگه دوسش داری خب نگهش دار اگه تقصیرت بوده معذرت خواهی کن ا ...

دعوا سر یه یچیزی تو رابطه ک عقایدمون یک جور نیست بابتش 

و اون گف صبر میکنه 

و من ناراحت شدم چندبار بهش گفتم اگ نمیتونی کنار بیای برو راه بازه

اونم بار اخر ک گفتم ناراحت شد گفت شورشو دراوردی سر هر دعوا میگی کات الانم برو جلوتو نگرفتم 

بعدشم دیه پیام ندادیم تا همین پیاما 

الان چیزی نگم؟ 

سرسنگینه مثلا بخاد کات کنه جواب نمیده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
دعوا سر یه یچیزی تو رابطه ک عقایدمون یک جور نیست بابتش  و اون گف صبر میکنه  و من ناراحت ...

یکم حق داشته طوری رفتار کردی که انگار دوسش نداری اصلا برات مهم نیست که بخواد بره

ولی اگه پسره اینطوری کرده بود خودتوخیلی ناراحت میشیدی دیگه

اگه دوسش داری و میخوای رابطه‌ات ادامه داشته باشه یه عذر خواهی کن و دعوارو تموم کن یه جوری

ولی اگه نا که از این فرصت استفاده کن تموم کنین

دوتامون 24  اره باید زمان بدم ولی متاسفانه دختر صبوری نیستم

ببخشید گلم اما صبر تو زیاد کن چون طرفت به نظرم بچه سال تل از سنش اگه صبور نباشی ممکن تو عصبانیت کاری کنی که بعداً پشیمون بشی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

آره واقعا جر و بحث تقصیر کدومتون بود بعد واقعا هم دوستش داری باید هر دوتاتون همدیگرو دوست داشته باشی ...

دوسش دارم اونم دوسم داره 

جروبحث تقصیر جفتمون ولی من اخلاق بدی، دارم ک تو دعواها زود کم میارم و بحث جدایی پیش میکشم 

اونم سر این حرفم عصبی شد چون بارها تو دعوا گفتم کات شیم و اون نذاشته

دیشب عذرخواهی کردم بغلش کردم ولی عصبی بود و گف دست نزن بهم منم بدون خداحافظی از ماشینش اومدم پایین 

ببخشید گلم اما صبر تو زیاد کن چون طرفت به نظرم بچه سال تل از سنش اگه صبور نباشی ممکن تو عصبانیت کاری ...

متاسفانه دیشب تو عصبانیت ی کاری کردم ک الان گندش بالا اومده 😂🤦‍♀️

یکم حق داشته طوری رفتار کردی که انگار دوسش نداری اصلا برات مهم نیست که بخواد بره ولی اگه پسره اینطو ...

دقیقاا 

گف ی، جوری رفتاررمیکنی انگار بود نبودم ب ی ورتم نیس ولی واقعا دوسش دارم 

الان زمان بدم بهش یا الان حرف بزنم 

متاسفانه دیشب تو عصبانیت ی کاری کردم ک الان گندش بالا اومده 😂🤦‍♀️

معذرت خواهی کن بهش بگو تو شرایط خوبی نبودی و سعی کن این اخلاق کمترش حذفش کنی نمیشه آدم هربار عصبانی شد حرمت ها بشکونی و حرف رفتن بزنه . بالاخره مرد غرور داره اینکه فهمیدی داره بهت ضربه میزنه نصف راه رفتی کتاب ها و پادکست های خوبی هست می‌تونه تو ادامه مسیر بهت کمک کنه

ن رابطه رو تموم نکرده گلی تو فعلا پیام نده بهش زیاد پاپیچ مردا نباید شد یا هی گیر بدی فعلا پیام نده ...

امیدوارم پیام بده چون دوسش دارم 🚶‍♀️

اگ پیام نداد من پاپیچش نشم؟؟ 

معذرت خواهی کن بهش بگو تو شرایط خوبی نبودی و سعی کن این اخلاق کمترش حذفش کنی نمیشه آدم هربار عصبانی ...

میتونی بهم معرفی کنی؟ 

چون پادکست زیاد گوش میدم هروز 

ولی روانشانسی راجب این اخلاقم پیدا نکردم 

امیدوارم پیام بده چون دوسش دارم 🚶‍♀️ اگ پیام نداد من پاپیچش نشم؟؟ 

نگران نباش خودش پیام میده چن روزی صبر کن اگه بیشتر از یک هفته شد بعد پیام بده ل بهونه انگشتر ک انگشترم یادگاری هست میخوامش 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤