2777
2789
عنوان

ینی تموم؟

359 بازدید | 39 پست

رلمه

دیشب دعوای بدی کردیم حضوری تو ماشین انگشترم پیشش مونده

من با کات کردن مشکلی ندارم ولی ادمی نیستم ک خودم کسیو تنها بزارم

اگ طرف بره هیچ تلاشی نمیکنم ولی از بلاتکلیفی بدم میاد 

الانم اینجوری جوابمو داده 

ینی تموم؟ 

چه بد جواب داده، ینی چی؟! ☹️

ولشکن اگه بخوادت خودش پا پیش میذاره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی بگم الان تو جوابش؟؟ 

خب دعوا تقصیر کی بوده واسه چی بوده 

اگه دوسش داری خب نگهش دار اگه تقصیرت بوده معذرت خواهی کن اگه تقصیر اون بوده یا ببخش یا صبر کن یه حرکتی انجام بده 

اگه میتونی یکم زمان بده تا هردو تون ارووم بشین بعد برو سراغش و باهاش حرف بزن یا زنگ بزن یا مثلا پیام بده اول باید مشکلتونو حل کنین

الان چیزی نگم؟ 

اگر واقعا جر ووبحث کردید و اونم توی بحث خیلی ازت عصبی شده و خودش آدم عصبی هم هست فعلا چیزی نگو اگر دیدی خبری ازش نیست سعی کن تکلیف اتو دیگه باهاش مشخصی کنی اینجا که هی گفت اوهوم انگار نمیتونست باهات صحبت کنه یه چیزیش هست یعنی چی جوابتو با اوهوم میده فعلا یکم صبر کن

ن رابطه رو تموم نکرده گلی تو فعلا پیام نده بهش زیاد پاپیچ مردا نباید شد یا هی گیر بدی فعلا پیام نده خودش پیام میده بهت پیام هم ک داد با خونسردی کامل جواب بده انگار چیزی نشده 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤