2777
2789

تو محیط کار یه همکار آقا دارم که تقریبا ۹ سال از من بزرگ تره و مجرده . خودش اول هفته گفت چهارشنبه ساعت ۸ صبح جلسه داشته باشیم با هم . 

۸ صبح من شیفت کاریم نبود به خاطر اون اومدم . دیدم نه خودش هست نه بقیه همکار ها و دستیارش.  باهاش تماس گرفتم گفتم کجا هستین؟ امروز جلسه داشتیم . 

حالا راست و دروغش رو نمی دونم ولی با صدای گرفته گفت من حالم خوب نیست و فراموش کردم دیشب بهتون بگم کنسل . 

من احمق که همیشه دلسوزی بیجا دارم برای اینکه عذاب وجدان نگیره تو برف پا شدم رفتم ، گفتم  ایراد نداره  فدای سرتون بر میگردم خونه ولی الان خودتون خوبین؟ 

بچه ها به خدا منظوری نداشتم 😔خاک بر سرم که همیشه دلم برای بقیه می سوزه . 

فرداش اومد سر کار و یکی از همکار های هم سن خودم ازدواج کرده بود این هفته و داشت تعریف می کرد پیش بقیه همکارا . بعد به این آقای گفت انشالله یکی از دوستام رو هم براش شما جور می کنم . 

این هم برگشت با یه اخم مصنوعی و لبخند مزخرف گفت من همسن پدر شما هستم دوستای همسن شما که به من نمی خوره . کاملا فهمیدم منظورش با من ولی به روی خودم نیاورم . 

بعد خانوم های همکار تایم ناهار گفتن فلانی منظورش با شما بود مگه کاری کردی ؟

بچه ها هی به این موضوع فکر می کنم هی حرص می خورم . حالا خوبه طرف هیچی نیست ‌انقدر اعتماد به نفس داره .

ناراحت جوابش رو ندادم 

انقدر ناآرام بودن گفتم بیام اینجا درد و دل  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محل کار پیش میاد این چیزا

من دو ماه اولم کاراموزی بود خجالتی هم هستم با اون اقایی که بهم کار یاد میداد میرفتم ناهار همه برامون حرف دراوردن اومدم بیرون از اون شرکت

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

من باشم اینو هزار بار میکوبم تو سرش

شوخی و جدی بگو ،،یه پیام ندادن ک کنسله،،تو برف پاشدم رفتم

یا جلسه بعدی شد،،،یاداوری کن،،بگو اقای فلانی  جلسه کنسل بشه به منم بگید،،و ازین تیکه ها بنداز،،فک نکنه عاشقشی حالا

محلش نذار

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید
الان فکر میکنی غرورت آسیب دیده بی محلی کن سرسنگین باش

بله دقیقا 🥺احساس دختر بد بودن دارم 

من از بخش اون ها این هفته می رم و دیگه نمی بینمش ولی انگار همش گوشه ذهنم که چرا جوابش رو ندارم 

چرا نگفتم منظورت چیه و مخاطب حرفت کیه 

دیگه دلسوزی نکن،، میگفتی تو این برف پاشدم رفتم ،،لااقل از قبل یه اطلاع میدادین ک معطل نشم

خاک بر سرم کنن 

کلا آدم نمی شم 

اینجوری ضایع شدم تو جمع ولی بازم دلم نمی یاد هیچ وقت به یه نفر اینجوری بگم . 

بعضی موقعها وقتی کسی از همکارام حالش خوب نیست بدون اینکه بخواد کاراش رو انجام میدم و......

دیگه به قول شما اینجوری رفتار میکنم دیگه