2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

38 بازدید | 8 پست

یه فیلم ترکی البته سریال منظورمه که خیلی عاشقانه و قشنگ باشه معرفی کنید-مثل چشم چران عمارت-موصوع ازدواج اجباری و اینا باشه-در حد عشق ممنوع -عشقو جزا خیلی قشنگ باشه-

من تو سریال ترکیا جسور و گوزل رو دوست دارم عشق و انتقام و ماجراجویی‌

زمهریر عشق و جدایی به خاطر پولو دوباره سر راه هم قرار گرفتن

عشق اجاره ای کمدی عاشقانه

در روز خوب در روز بد منننن عاشقش بودم کمدی عاشقانس ولی یه قسمتایی غمگین داره ذوب میکنه ادمو

من تو سریال ترکیا جسور و گوزل رو دوست دارم عشق و انتقام و ماجراجویی‌ زمهریر عشق و جدایی به خاطر پول ...

کدومش از همه عاشقانهتر و قشنگ تره-من هر فیلمی جذبم نمیکنه مثلا حکایت کارادنیز خیلی تعریفشو میکردن دیدم خوشم نیومد-چشم چرا عمارتم تا همین قسمت ۵۶ که اومده دیدن اوایل خوب بود الان چرت شد بعد فصل۲-عشق ممنوع عاشقش بودم-عشقو جزا چند باردیدمش از بس که عالی بود-عاصی هم بد نبود-عشق سیاه سفید اولاش خوب بود آخراشو دوس نداشتم-

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کدومش از همه عاشقانهتر و قشنگ تره-من هر فیلمی جذبم نمیکنه مثلا حکایت کارادنیز خیلی تعریفشو میکردن دی ...

به نظر من که هیچ سریال ترکی مثل عشق ممنوع نمیشه اون ترکوند ولی ایناام ک من میگم قشنگه جذب کرد منو من اونایی ک تو میگی و ندیدم حالا برو تیزراشو ببین اگ جذب شدی شروع کن ب دیدن