2777
2789
عنوان

دیدار اولمون...

173 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

یکی از آشناها منو معرفی کرده به یه خانواده ای مادرش زنگ زد به مادرم و گفت برن بیرون همدیگه رو ببینن 

حالا من از اونجایی که همیشه دیدار اولم به دیدار آخر تبدیل میشا و هیچ وقت هیچ وقت از طرف پسر پسندیده نشدم 

میخوام این دفعه برای میکاپم برم آرایشگاه چون خودم اصلا بلد نیستم میکاپ کنم خواهرم میگه میکاپ که میکنی بیشتر خودتو زشت میکنی 

حالا سوالم اینه که به میکاپ کارم چی بگم؟؟؟بگم تولد دوستمه مثلا؟؟ یا بگم میخوام برم عروسی؟؟ یا بگم نامزدیمه؟؟ نمیخوام بگم قرار اولمه و اینارو توضیح بدم 

و اینکه یه میکاپ شیک و ساده و درعین حال خیلی خیلی زیبا میخوام ولی اصلا نمیخوام غلیظ باشه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قرار اول آرایشگاه بعد اگه رابطه ات ادامه پیدا کرد معمولی ببینتت میخوره تو ذوقش همون جوری برو که همیشه هستی

من فاطمه ام مادر آرش هستم پسری که از عشق من و احسان متولد شد او در این دنیا نبود اما در قلب من در پروانه ها و در بهشت زندگی میکند من یک پسر دارم نامش آرش است و من تا ابد مادر او هستم

کاشت مژه نداری؟ مژه خیلی تو زیبایی تاثیر داره

یه بار اکستنشن مژه کردم اکستنشن خط چشمی انقدرررررررررر بد شد و تا دوهفته چشام قرمز بود داشتم کور میشدم دیگه توبهههههه کردم از هرچی اکستنشنه 

به میکاپ کارم بگم مژه دونه ای بذاره واسم خوب میشه؟؟؟

در جلسات آشنایی به گونه ای آرایش کنین که هیچ تغییری نداشته باشین

یه کرم ملایم و یه رژ فوق العاده ملایم

چشم ها و مژه ها و ابروها رو آرایش نکنین چون تغییر خیلی زیادی ایجاد میشه بعد از پاک کردن آرایش، اگه طرف مقابل ببینه دل زده میشه

لباستون تمیز، اتوکشیده باشه

لباسی انتخاب کنین که راحت باشین

حتما حموم برین و عطر بزنین

مسواک بزنین

کتاب خونده باشین و با مطالعه برین 

این موارد رو رعایت کنین و آرایش رو اصلا مدنظر قرار ندین، طرف مقابل حق داره بفهمه شما زیبا هستین یا با آرایش زیبا شدین که تکلیف خودش رو بدونه

در پایان، تمام انسانها زیبا هستن شاید خودشون اینو درک نکنن

زیبایی دوام نداره در زندگی

عشق و وفاداری و تعهد و تفاهم، زندگی رو میبره رو به جلو

یه بار اکستنشن مژه کردم اکستنشن خط چشمی انقدرررررررررر بد شد و تا دوهفته چشام قرمز بود داشتم کور میش ...

حتما جای خوب نرفتی .چون کاشت مژه که داشته باشی و فقط یه ضد آفتاب و رژ بزنی خیلی خوشگل میشی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.