2777
2789
عنوان

یه درد دل..... 😭😭

163 بازدید | 15 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 

این تاپیک بیشتر جنبه درد و دل داره واسه آروم شدن دل خیلی ها که تو این شرایط هستن پس اگه تجربه ای دارین بگید 

فک کنید تنها عروس یه خانواده 5نفره هستید همسرتون و خودتون هیج مشکل حادی با هم ندارید 

همه چی خوبه مادر شوهر و پدرشوهر و خواهر شوهرا به ظاهر خیلی خوبن باهات ولی ولی بفهمی و بهت ثابت بشه مادر شوهرت دلش ازت بی دلیل پره و با اینکه هم خودت هم خدای بالای سرت میدونه هیچ گناهی نداشتی یه پیامک از مادر شوهرت دریافت میکنی که داشته با دخترش پشت سرت حرف میزده کار خدا اشتباهی برای تو ارسال میشه 

این اتفاق برای من افتاد شوک شدم حتی نتونستم ازش بپرسم این چیه بارها تمرین کردم که میرم خونش و ازش میپرسم ولی وقتی رفتم نتونستم بگم موقعیتش نبود ولی دیگه مثل قبل باهاش نیستم دل شکسته و سرسنگینم

همسرم میگه ما که  نه میتونیم قطع رابطه  کامل کنیم نه میتونیم فحشش بدیم  بهتره بیخیال بشیم و کیفیت رابطه رو تغییر بدیم درست میگه ولی من متاسفانه آدم بیخیالی نیستم  منم آدمم از سنگ که نیستم بدونم طرف پشت سرم داره به ناحق حرف میزنه ولی بگم نه همه چی خوبه بگم و بخندم 

جالبه تا الان گمون نکنم متوجه شده باشه که اشتباه فرستاده به من. من جز واگذار کردنش به خدا کاری نمیتونم بکنم چون فقط خدا میتونه اونجوری که لایقش هست باهاش رفتار کنه 

ولی روح ام صدمه دیده 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

چرا تو خودت میریزی چرا بش نمیگی ..میدونی رابطه غلط با خانواده شوهر همین ساکت بودنه کار اشتباهی هم که میکنن به روشون نیاری باز اون کارو تکرار میکنن .وشوهرتم درست میگه قطع رابطه برای چی! !!برو بهش بگو ..اگه خجالت نکشید اگه رفتاراشو باهات عوض نکرد .

خدا رو شکر که زندگی همه کاربرا بی دغدغه است و کسی تجربه مشابه نداره یا شاید داره و حال تایپ کردن نداره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو خودت میریزی چرا بش نمیگی ..میدونی رابطه غلط با خانواده شوهر همین ساکت بودنه کار اشتباهی هم که ...

دیشب رفتم که بگم ولی تولد بود و کلی مهمون اونجا بود آره خودمم موافق گفتن هستم شایدم به دخترش بگم خودش به گوش مادرش میرسونه 

بعضی وقتها خداوند چهره آدم‌ها رو به نوعی بهمون نشون میده ولی خواهد بگه زیاد از حد بهشون اعتماد نکنید این اتفاق برا منم افتاده مثلا من نزدیکترین فرد به کسی هستم چیزی رو از من مخفی کرده ولی خدا یه طوری کارش به من نشون داده که من دیگه زیاد بهش اعتماد ندارم ومکرو ومکرالله

دیشب رفتم که بگم ولی تولد بود و کلی مهمون اونجا بود آره خودمم موافق گفتن هستم شایدم به دخترش بگم خود ...

اصلا اینکارو نکنینا دخترش!!!اصلا وابدا فقط باید بخودش بگی ..همیشه وقتی از هرکسی ناراحتی نرو به کس دیگه بگو خودت مستقیم برو حرفتو بزن ...

عزیزززززم واقعا حق داری ...من بودم همونجا پیام میدادم که اگه میخوای پشتم حرف بزنی و به ناحق غیبت کنی لااقل نگاه کن شماره رو ...ولی کار خداست ماه پشت ابر نمیمونه،هیچ حرفی ندارم بزنم فقط سپردمتون به خدا...رفت و آمدم رو محدود میکردم .

اگه رودر رو نمیتونستم حرف بزنم لااقل جواب پیامشو با پیام میدادم ...یا همون پیام رو میدادم به خواهرشوهرم میگفتم مامانت اشتباهی پیامو برای من فرستاده،کارت داره، گفتم یوقت غیبت کردنتون عقب نیوفته در جریان باشی.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چرا تو خودت میریزی چرا بش نمیگی ..میدونی رابطه غلط با خانواده شوهر همین ساکت بودنه کار اشتباهی هم که ...

حس میکنم نگم میشه یه زخم کهنه تو دلم که بیشتر اذیتم میکنه احتمالا این دو روز آینده ببینمشون. 

به مادرشوهرم نمیشه حرف حالی کرد ولی به دخترش میگم 

حس میکنم نگم میشه یه زخم کهنه تو دلم که بیشتر اذیتم میکنه احتمالا این دو روز آینده ببینمشون.  ...

اول به مادرشوهرت بگو ...بدون بغض ،قوی باش صاف تو چشماش نگاه کن حرفتو بزن .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیزززززم واقعا حق داری ...من بودم همونجا پیام میدادم که اگه میخوای پشتم حرف بزنی و به ناحق غیبت کنی ...

عزیزم میخوام همین کار رو بکنم چون دارم خیلی اذیت میشم چقدر آدم ببینه و نادیده بگیره من فقط امیدوارم ببینمشون این دو روز پیش رو چون بعد دیگه کهنه بشه فایده ای نداره دیشب رفتم که بگم ولی اونجا جشن تولد بچه خواهر شوهرم بود اصلا موقعیت نبود که بحثی مطرح بشه 

حس میکنم نگم میشه یه زخم کهنه تو دلم که بیشتر اذیتم میکنه احتمالا این دو روز آینده ببینمشون.  ...

بله هیچ وقت حرفی که اذیتت میکنه تو دلت نگه ندار باید بگی هم کدورتا برطرف میشه هم به روانت اسیب نمیزنی ..دوم اگه حالیش نمیشه اینجوری کن هم خواهر شوهرت باشه هم شوهرت  هم اون مدرکت که پیامک اشتباهیه ..بگو چرا اینجوری اینا شوهرتم تایید کنه اگه نفهمید خواهر شوهرت همونجا میفهموندش همینطور  شوهرت .

اول به مادرشوهرت بگو ...بدون بغض ،قوی باش صاف تو چشماش نگاه کن حرفتو بزن .

امیدوارم بتونم بگم تا راحت بشم 😭😭

عزیزم میخوام همین کار رو بکنم چون دارم خیلی اذیت میشم چقدر آدم ببینه و نادیده بگیره من فقط امیدوارم ...

حتما یه سر برو ...زمان از روش رد نشه بهتره.یهووو دیدی اینجور آدما آلزایمر میگیرن ...کی؟؟؟؟من دادم؟؟؟؟تهمت نزن  و از این حرفا.یوقت اینقدر بی چشم و رو هستن که میگن خودت گوشیمو برداشتی و به خودت پیام دادی ...دیدم از اینجور آدما...نزار تو دلت بمونه و توی خلوتت غصه بخوری..لااقل سبک میشی حرف دلتو گفتی

اصلا اینکارو نکنینا دخترش!!!اصلا وابدا فقط باید بخودش بگی ..همیشه وقتی از هرکسی ناراحتی نرو به کس دی ...

حرف نمی‌فهمه ولی سعی ام رو میکنم برم بهش بگم الکی دیشب به شوهرم گفتم برام تموم شده ولی نشده دارم عذاب میکشم کاش گناهی داشتم میگفتم اوکی بخاطر این کارم ولی هیچی نشده 

حتما یه سر برو ...زمان از روش رد نشه بهتره.یهووو دیدی اینجور آدما آلزایمر میگیرن ...کی؟؟؟؟من دادم؟؟؟ ...

اره حق با شماست فردا و پس فردا میبینمشون میگم