سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیک بیشتر جنبه درد و دل داره واسه آروم شدن دل خیلی ها که تو این شرایط هستن پس اگه تجربه ای دارین بگید
فک کنید تنها عروس یه خانواده 5نفره هستید همسرتون و خودتون هیج مشکل حادی با هم ندارید
همه چی خوبه مادر شوهر و پدرشوهر و خواهر شوهرا به ظاهر خیلی خوبن باهات ولی ولی بفهمی و بهت ثابت بشه مادر شوهرت دلش ازت بی دلیل پره و با اینکه هم خودت هم خدای بالای سرت میدونه هیچ گناهی نداشتی یه پیامک از مادر شوهرت دریافت میکنی که داشته با دخترش پشت سرت حرف میزده کار خدا اشتباهی برای تو ارسال میشه
این اتفاق برای من افتاد شوک شدم حتی نتونستم ازش بپرسم این چیه بارها تمرین کردم که میرم خونش و ازش میپرسم ولی وقتی رفتم نتونستم بگم موقعیتش نبود ولی دیگه مثل قبل باهاش نیستم دل شکسته و سرسنگینم
همسرم میگه ما که نه میتونیم قطع رابطه کامل کنیم نه میتونیم فحشش بدیم بهتره بیخیال بشیم و کیفیت رابطه رو تغییر بدیم درست میگه ولی من متاسفانه آدم بیخیالی نیستم منم آدمم از سنگ که نیستم بدونم طرف پشت سرم داره به ناحق حرف میزنه ولی بگم نه همه چی خوبه بگم و بخندم
جالبه تا الان گمون نکنم متوجه شده باشه که اشتباه فرستاده به من. من جز واگذار کردنش به خدا کاری نمیتونم بکنم چون فقط خدا میتونه اونجوری که لایقش هست باهاش رفتار کنه
ولی روح ام صدمه دیده